В Пловдив ситуацията е изключително добре контролирана. Има добра комуникациия

...
В Пловдив ситуацията е изключително добре контролирана. Има добра комуникациия
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов провери ситуацията с COVID-19 в Пловдив

В Пловдив ситуацията е изключително добре контролирана. Има добра комуникациия между всички институции, които са ангажирани с COVID-19. Заетостта на леглата за консервативно и интензивно лечение е по-ниска от средната за страната. Това заяви в Пловдив здравният министър проф..

Към 7 октовмри на територията на Пловдив има 79 пациенти с положителен тест на коронавирус. 4-ма са в интензивно отделение.

Медиците, които са заболели, са четирима за последните дни. От началото на пандемията 126 са инфектираните медицински лица с доказана коронавирусна инфекция.

10 пък са лечебните заведения, които са за Коронавирус.

1950 е общият брой на заразени от началото на пандемията, стана ясно от думите на министъра.

Проф. Ангелов обсъди с областния управител на Пловдив Дани Каназирева ситуацията около COVID-19 в областта.

" Ние продължаваме да бъдем на изключително добро място по заболеваемост и смъртност в Европейския съюз ", увери той и потвърди, че няма да се взимат нови мерки.



Проф. Ангелов коментира и въпроса за присъствието на футболните мачове. До 20% ще има използването на капацитета на националния стадион. Ще има маски и служители на РЗИ ще следят спазването на мерките.

" Маските на открито не са задължителни. Задължителна е дистанцията от 2 седалки ", посочи още министърът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13004  8 лекари от болничното заведение в Сандански са с COVID-19 8 лекари от болничното заведение в Сандански са с COVID-19  Сблъсъци с полицията в Индия на фона на растеж на заболелите от COVID-19 Сблъсъци с полицията в Индия на фона на растеж на заболелите от COVID-19  Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР