В Добричка област 55 мъже и жени са изгубили живота

...
В Добричка област 55 мъже и жени са изгубили живота
Коментари Харесай

В Добричка област 55 мъже и жени с COVID-19 са изгубили живота си от началото на епидемията

В Добричка област 55 мъже и жени са изгубили живота си след зараза с COVID-19 от началото на епидемията до края на октомври, според обобщена информация на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/.

Най-много са жертвите на инфекцията в областния град - 39, но заразени хора са починали и в Балчик, Каварна, Шабла, Тервел, Генерал Тошево и Добричката община.

Под карантина към края на октомври са поставени 392 души като повечето - 176 души, са на домашно лечение, посочват от здравната инспекция.

В болница са лекувани 22 носители на Коронавирус -19. Общо през октомври регистрираните с положителни проби в региона достигат 265 души при 199 за септември, обобщават от здравната инспекция.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14553  Водещата Мая Костадинова е с ковид Водещата Мая Костадинова е с ковид  Швеция записва връх от 4697 нови случая на COVID-19 Швеция записва връх от 4697 нови случая на COVID-19  Фандъкова: Въвеждаме две нови ограничения за територията на София Фандъкова: Въвеждаме две нови ограничения за територията на София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР