Броят на новите случаи на коронавирус в Токио за последното

...
Броят на новите случаи на коронавирус в Токио за последното
Коментари Харесай

В Токио броят на новите случаи на коронавирус за първи път от март спадна под 10 души за денонощие

Броят на новите случаи на коронавирус в Токио за последното денонощие е девет души, за първи път от 22 март този показател падна под 10 души, според данни оповестени днес от японското здравно министерство, цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8050
Общо за последното денонощие в Япония бяха регистрирани 50 нови случая на зараза с коронавируса, а общият брой на заразените, включително пасажерите и екипажа на круизния кораб " Даймънд принсес ", надвиши 16 900 души.

Япония отменя извънредното положение в повечето префектури

Починалите от заразата са се увеличили за последното денонощие с 16 и са достигнали общо 742 души.

Общият брой на оздравелите от Ковид-19 в страната е близо 11 400 души, като 240 пациенти са в тежко състояние в интензивните отделения на болниците.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8050  Виктор Орбан даде обещание да се откаже в края на май от изключителните си компетенции Виктор Орбан даде обещание да се откаже в края на май от изключителните си компетенции  Чехия облекчава ограничаващия режим, позволява се събирането на до 300 души на едно място Чехия облекчава ограничаващия режим, позволява се събирането на до 300 души на едно място  Продължава тестването на контактни лица на болни от ковид в Хасково Продължава тестването на контактни лица на болни от ковид в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР