Броени минути след избухването на новината, че постоянният представител на

...
Броени минути след избухването на новината, че постоянният представител на
Коментари Харесай

Washington Examiner гръмна със сензационна новина за Иванка Тръмп

Броени минути след избухването на новината, че постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли е подала оставка, се появиха множество информации, че дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка, ще поеме поста. Това пише онлайн изданието на вестник Washington Examiner.

Ники Хейли обясни защо подаде оставка, а Тръмп изрази надежда тя да...

Водещата от CNN Попи Харлоу повдигна предложението поне на два пъти във вторник, като отбеляза, че който и да замени Хейли, трябва да има „ силни връзки “ с депутатите от двете партии, уточнява Фокус.

„ Говори се, че тя и нейния съпруг искат да се върнат в Ню Йорк “, каза пък политическият анализатор на CNN Марк Престън.

Консервативният коментатор Ан Коултър, която често критикува присъствието на семейството в администрацията на Тръмп, също подкрепи назначаването на дъщерята на президента на позицията.

През ноември 2017 година The New York Times пише, че Иванка Тръмп и Джаред Къшнър обмислят сценарий, „ в който Иванка Тръмп може да замени Ники Хейли като посланик в ООН, ако Хейли замени държавния секретар Рекс Тилърсън.

В своите коментари пред медиите в Овалния кабинет във вторник, Хейли заяви, че Иванка Тръмп, която присъства в стаята, е „ страхотен приятел “.

От своя страна, дъщерята на президента похвали Хейли, която, по нейните думи, е служила на САЩ с „ чест “ и се е „ отличила “. „ Тя е смел реформатор “ написа Иванка в „ Туитър “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР