Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си да продължат да

...
Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си да продължат да
Коментари Харесай

Борис Джонсън призова британците да са нащрек за коронавируса в студените месеци

Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си да продължат да са нащрек за коронавируса с наближаването на зимата, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10719
" Историята не е приключила и трябва да сме много, много нащрек с наближаването на студените месеци ", каза Джонсън.

Министърът на бизнеса Алок Шарма заяви, че държавата ще отпусне 100 милиона лири за завод за производство на ваксини за COVID-19.

Ваксина срещу COVID-19 до Коледа?

Този нов център за клетъчна и генна терапия, както и инвестирането в професионални умения, ще подпомогне усилията ни за бързо производство на милиони дози на ваксина за коронавирус и ще гарантира, че Великобритания ще може да реагира бързо на потенциални бъдещи пандемии, заяви министърът, цитирам от БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10719  COVID-19 в Съединени американски щати: 2600 нови случая в час COVID-19 в Съединени американски щати: 2600 нови случая в час  Рекорд в Румъния: 1112 инфектирани с ковид през денонощието Рекорд в Румъния: 1112 инфектирани с ковид през денонощието  Медия: Реалните последствия от пандемията ще се проявят най-рано след вота в Съединени американски щати Медия: Реалните последствия от пандемията ще се проявят най-рано след вота в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР