Британският здравен министър Мат Ханкок е реагирал емоционално на репортаж,

...
Британският здравен министър Мат Ханкок е реагирал емоционално на репортаж,
Коментари Харесай

Ваксинацията просълзи британския здравен министър

Британският здравен министър Мат Ханкок е реагирал емоционално на репортаж, посветен на началото на масовата ваксинация срещу COVID-19, написа лондонският в. Дейли мейл.

Членът на правителството на Обединеното кралство е проронил сълзи, докато е гледал репортаж за ваксинацията на първия мъж на Острова Уилям Шекспир.

" Днес е велик ден за нашата страна. Тази година е изключително тежка за всички ни. Обаче когато видях как ваксинират 81-годишния мъж си помислих Дано това е началото на края ", е казал министърът.

Ханкок също е призовал британците да не се отпускат и да продължат да спазват мерките за ограничаване на разпространението на коронавирусната инфекция. " Ние имаме още много работа ", е подчертал той.

Шекспир от своя страна е заявил, че може да сравни днешния ден само с 8 май (когато във Великобритания отбелязват победата над Нацистка Германия). " Възрастният мъж освен че носи името на известния поет и драматург живее и в Статфорд на Ейвън, град в Централна Англия, където според най-популярната версия е роден Шекспир ", посочи още цитираната медия.

Да припомним, на 8 декември Великобритания е стартирала масова ваксинация срещу COVID-19. За първия ден са били планирани около 5000 медицински манипулации в специализирани центрове по цялата територия на западноевропейската монархия.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16443  В Хасково трета болница открива банкет на заболели с ковид В Хасково трета болница открива банкет на заболели с ковид  Здравният министър разкри по кое време ще отворят яслите и детските градини

Здравният министър разкри по кое време ще отворят яслите и детските градини  В РЗИ в Ямбол разкриват имунизационен кабинет против COVID-19 В РЗИ в Ямбол разкриват имунизационен кабинет против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР