Бразилският президент Жаир Болсонаро защити пред ООН дискусионната си екологична

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро защити пред ООН дискусионната си екологична
Коментари Харесай

Бразилският президент защити пред ООН политиката си за коронавируса и Амазония

Бразилският президент Жаир Болсонаро защити пред ООН дискусионната си екологична политика и своята реакция на пандемията от новия коронавирус, предаде ДПА.

Разпространява се фалшива информация и по двата въпроса, увери Болсонаро в речта, която произнесе по време на общополитическите дебати в рамките на годишната сесия на Общото събрание на световната организация.

Бразилският президент даде да се разбере, че показва " нулева толерантност към престъпленията срещу природата ". Бразилия е мишена на " най-брутална дезинформационна кампания за Амазония и (блатистия район Пантанал) ", зад която стоят " сенчести интереси " в страната, оплака се Болсонаро.

Бразилският президент защити и реакцията на своето правителство на пандемията от новия коронавирус, като обвини част от местните медии, че политизират въпроса и всяват паника. Здравните мерки не бива да бъдат в ущърб на заетостта, подчерта той и увери, че " няколко икономически мерки са предотвратили по-голямо бедствие ".

Бразилия е с втората най-голяма смъртност от коронавируса и на трето място по брой заразени в света. Случаите на коронавирус в страната доближават 4,6 милиона, като над 138 хиляди души са починали, по последни данни на министерството на здравеопазването, цитирани от ТАСС и БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12453  Броят на умрелите от ковид в Съединени американски щати надвиши 200 хиляди Броят на умрелите от ковид в Съединени американски щати надвиши 200 хиляди  Путин предложи съветската ваксина против ковид гратис за чиновниците на Организация на обединените нации Путин предложи съветската ваксина против ковид гратис за чиновниците на Организация на обединените нации  109 новозаразени с ковид у нас за денонощието 109 новозаразени с ковид у нас за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР