Близо 800 трупа са изнесени от жилища в град Гуаякил,

...
Близо 800 трупа са изнесени от жилища в град Гуаякил,
Коментари Харесай

Близо 800 трупа са изнесени от жилища в икономическата столица на Еквадор

Близо 800 трупа са изнесени от жилища в град Гуаякил, икономическата столица на Еквадор, предаде Франс прес, като се позова на представител на местните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5253
В града болниците и погребалните агенции са претрупани от работа заради пандемията от Ковид-19, предава БТА.

Труповете се изнасят от жилищата от специална група, съставена от полицаи и военни. До решението на правителството за създаване на подобна група се стигна, след като пандемията предизвика истински хаос в големия пристанищен град.

Според данни на Хорхе Уатед, който ръководи специалната група, от жилищата в града са изнесени 771 трупа. Към тях трябва да се добавят и 631 трупа, изнесени от болниците, чиито морги са препълнени. Уатед не уточни от какво са почитали всички тези хора.
Първи случай на зараза с новия коронавирус в Еквадор беше регистриран на 29 февруари. Според последните данни в страната има 7500 случая на зараза и 333 смъртни случая. Само в Гуаякил има 4000 болни от Ковид-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5253  Кирил Ананиев: Желанието ни е в най-скоро време да отворим пазарите

Кирил Ананиев: Желанието ни е в най-скоро време да отворим пазарите  Ето какво ново се разбра Тристранската за схемата 60/40 Ето какво ново се разбра Тристранската за схемата 60/40  Д-р Маджаров: Нека вярата да пристигна при леглото на болния! Д-р Маджаров: Нека вярата да пристигна при леглото на болния!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР