Бившият министър на правосъдието на САЩ Уилям Бар каза, че

...
Бившият министър на правосъдието на САЩ Уилям Бар каза, че
Коментари Харесай

Бивш предан на Тръмп министър го заклейми за предателство

Бившият министър на правосъдието на САЩ Уилям Бар каза, че поведението на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския по времето на щурма срещу Капитолия от негови поддръжници е " предателство на неговата длъжност и на поддръжниците му ", предаде Асошиейтед прес.

В изявление за АП Бар посочи, че " да се подстрекава тълпа да окаже натиск върху Конгреса е непростимо ".

Агенцията отбелязва, че Бар беше един от най-лоялните и горещи привърженици на Тръмп в правителството. Миналия месец той подаде оставка поради нарастващите разногласия относно безпочвените твърдения на президента за изборни измами и разследването на сина на новоизбрани президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 62  Появи се селфи-ВИДЕО послание на убитата в Капитолия жена Появи се селфи-ВИДЕО послание на убитата в Капитолия жена  Борис Джонсън: Поведението на Тръмп е изцяло неправилно Борис Джонсън: Поведението на Тръмп е изцяло неправилно  Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската народна власт Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската демокрация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР