Ахмед Доган казва, че страната ни не се нуждае от

...
Ахмед Доган казва, че страната ни не се нуждае от
Коментари Харесай

Цветанов коментира предложението на Ахмед Доган за програмен кабинет

Ахмед Доган казва, че страната ни не се нуждае от предсрочни избори, а що се касае до идеята му за програмен кабинет – имаме парламентарно мнозинство. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с предложението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган за програмно правителство без предсрочни избори.

„ Това, което казва Ахмед Доган, загрижен за всичко, което се случва както в Европа, така и в света – всяка държава трябва да бъде максимално концентрирана върху усилията и политиките, които трябва да прави, за да има стабилност. Що се касае за програмен кабинет, имаме парламентарно мнозинство “, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

Извънредна ситуация пред парламента: Цветанов излезе на студа, за да дири патриотите, а те...

„ В немалка част за законопроекти, които не са част от управленската програма и не са в коалиционното споразумение, ние получава парламентарна подкрепа и от опозицията. Това показва действително национално отговорно поведение на някои от парламентарните групи, независимо, че са в опозиция на днешния парламент “, каза Цветанов, цитиран от Фокус.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР