Австрия влиза в три-седмичен локдаун на 17 ноември заради увеличението

...
Австрия влиза в три-седмичен локдаун на 17 ноември заради увеличението
Коментари Харесай

Себастиан Курц към австрийците: Не се срещайте с никого!

Австрия влиза в три-седмичен локдаун на 17 ноември заради увеличението на броя на заразените с коронавирус в страната.

,,Моето настойчиво искане е: не се срещайте с никого! Всеки социален контакт е нежелателен``, написа австрийският канцлер Себастиан Курц в Туитър.

Австрия вече имаше нощен полицейски час, но мерките се засилват. Последните ограничения, които трябва да приключат на 6 декември, ще означават, че хората трябва да стоят вкъщи и ще могат да излизат само, за да пазаруват или да правят упражнения навън. Курц подчелта, че мерките са „ зключително драстични, но според него това е " единственият начин да предотвратим претоварването на нашата здравна система ".

Едно е ясно: никой не иска училища, ресторанти, магазини и т.н. да бъдат затворени. Но ние трябва да предприемем тази стъпка заедно, заяви канцлерът.

Несъществени магазини и фризьорски салони ще бъдат затворени. Училищата за по-малки ученици ще бъдат отворени само за тези, които се нуждаят от грижи за деца. Средните училища вече използват дистанционно обучение, информира " Фокус ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15088  Търговците на едро с медикаменти подсигуряват запълване на неналичията на пазара Търговците на едро с медикаменти подсигуряват запълване на неналичията на пазара  Д-р Гергана Николова: По-лесно е да си купиш презерватив, в сравнение с аналгин

Д-р Гергана Николова: По-лесно е да си купиш презерватив, в сравнение с аналгин  Проф. Асен Балтов: Не желаеме да потискаме свободите на хората, би трябвало елементарна дисциплинираност

Проф. Асен Балтов: Не желаеме да потискаме свободите на хората, би трябвало елементарна дисциплинираност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР