А1 стартира продажбите на новия смартфон Honor View20. Флагманът може

...
А1 стартира продажбите на новия смартфон Honor View20. Флагманът може
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на Honor View20


А1 стартира продажбите на новия смартфон Honor View20. Флагманът може да бъде закупен онлайн на a1.bg за 639,99 лева в брой или 33,50 лева на месец с план A1 ONE Unlimited 5XL. А1 е единственият телеком у нас, който ще предлага и лимитираната MOSCHINO версия, която идва в специален червен цвят и с повече вътрешна и оперативна памет – 256 GB и 8GB спрямо стандартните за модела 128 GB и 6GB. Honor View20 MOSCHINO Edition ще бъде достъпен в търговската мрежа на телекома за 759,99 лева в брой или за 38,50 лева на месец с плана A1 ONE Unlimited 5XL.
Honor View20 притежава дизайн със заоблени ъгли, съчетаващ предно стъкло и алуминиева рамка. Задният панел, наречен Аurora, се отличава с характерна визия и текстура, изработена чрез нанолитографна технология, която дава преливащ блестящ ефект на цвета. За своите 156.9 мм дължина, Honor View20 притежава FHD+ All-View дисплей с впечатляващ размер от 6.4 инча. Разработен по IPS LCD технология, дисплеят заема 91.8% от предния панел.


В устройството е включена първата в света камера, вградена в екрана. Тя е с 25-мегапикселов сензор, с отвор на блендата от f/2.0, предоставящ високодетайлни изображения, благодарение на HDR технологията. Honor View20 включва и първия по рода си 48-мегапикселов сензор в смартфон, намиращ се на гърба на устройството. Той разполага с функции с изкуствен интелект като режима за заснемане Ultra Clarity, HDR технология, идентифициране на различни обекти и други.
Възможностите на мощния 8-ядрен процесор Kirin 980 позволяват на камерата да заснеме няколко снимки наведнъж, като комбинира най-добрите детайли от всеки кадър в едно изображение, благодарение на двойните NPU и ISP технологии. Изкуствената имиджова стабилизация (AIS), суперпикселите 4 в 1 и високата резолюция на задната камера осигуряват повече детайли и яснота в кадъра на нощните изображения. На задния панел е разположена и TОF 3D камера – действащ в дълбочина сензор, който позволява проследяване движенията на скелета и тялото чрез инфраред технология. Благодарение на TOF 3D камерата, с Honor View20 могат да се играят 3D игри, управлявани чрез движения на тялото.


Осемядреният процесор HiSilicon Kirin 980 е първият по рода си 7-нанометров чипсет с изкуствен интелект, с подобрена производителност и енергийна ефективност. Графичният процесор на устройството е Mali-G76 MP10, предоставящ отлично гейминг изживяване с GPU Turbo 2.0 технологията за графична обработка.
За да гарантира отлична производителност и свързаност, смартфонът разполага съответно със система за течно охлаждане - NINE Liquid Cooling, както и първата по рода си тройна Wi-Fi антена, позволяваща поддържане на силен Wi-Fi сигнал, независимо от позицията, в която устройството се държи.
В своята базова версия Honor View20 включва 128 GB памет за съхранение и 6 GB оперативна памет. Батерията е с капацитет от 4000 mAh и използва технологията Honor SuperCharge за по-бързо зареждане. Смартфонът работи с най-новата софтуерна версия на Android – 9.0 Pie и интерфейс от Honor – Magic 2.0.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР