100 лв. кеш и още 900 лв. под формата на

...
100 лв. кеш и още 900 лв. под формата на
Коментари Харесай

Обявиха награда от 1000 лв. за снимка на Мутафчийски и Ангелов в заведение

" 100 лева кеш и още 900 лева под формата на ваучери за заведения за първия човек, който ни изпрати доказателствен материал, че министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов или началникът на НОЩ военачалник Мутафчийски нарушават личните си заповеди и посещават заведения за хранене или различен вид заведения ".

Такава премия оповестиха от Сдружението на заведенията в България с обява в обществените мрежи, съобщи Епицентър.бг.

" Повод за това наше деяние са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които съгласно тях са най-опасни за разпространяването на вируса и към този момент четвърти месец не работят. Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на виновните за издаването на дискриминационни забрани лица, да нарушават личните си заповеди. Смятаме, че точно те би следвало да дават образец на всички останали, а не противоположното. Напомняме, че заведенията за хранене към хотелите не попадат към възбраната за работа, само че даже и това не би следвало да бъде опрощение за тях, в случай че въпреки всичко слуховете излязат правилни. Напомняме също, че на следващия ден /б.р. днес/ е 14-и февруари и мощно се надяваме, че с това наше деяние ще развалим възможните техни проекти за празнуване. Ще напомним и още нещо! Преди тъкмо 10 дни, на 03.02., изпратихме покана към министър Ангелов за обществен спор, на която до ден сегашен той не ни отговори по никакъв метод, а се скри като..... човек, който няма причини, с които да се изправи против нас! Това ние го знаем доста добре, само че искахме и цялата общност да го чуе и види в народен ефир. Отговор не последва! ", допълват те.

" Важно: за доказателствен материал ще се смятат само фотоси или клипове, на които участва министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов или военачалник Мутафчийски, в ресторант или различен вид заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на възбраната за работа на заведенията!

Втора премия: 100лв. кеш и 400лв. под формата на ваучери за доказателствени материали с присъединяване на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев.

Всички фотоси или клипове би трябвало да бъдат изпратени на нашия имейл: [email protected] Първият, изпратил доказателство за нарушаване на възбраната, автоматизирано печели оповестената премия ", споделят още от сдружението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР