10-те симптома на разбито сърце и физическата болка, която може

...
10-те симптома на разбито сърце и физическата болка, която може
Коментари Харесай

Симптомите на разбитото сърце на Свети Валентин и физическата болка, която може да причини

10-те признака на разрушено сърце и физическата болежка, която може да аргументи, бяха разкрити в навечерието на деня на Свети Валентин.

Изследователите разкриха, че съвсем една четвърт (23%) от британците са претърпели физически последствия за здравето заради разрушено сърце. Сред запитаните 43% са изгубили апетита си, до момента в който 22% са почувствали физическа болежка, подчертаваща здравето и благополучието след разлъка. Други признаци на сърцетуптене включват сърцетуптене (17%), болежка в гърдите (16%) и проблеми с храносмилателната система (13%). изследването удостовери, че това не е просто въображението на хората или случайната връзка сред разрушено сърце и физически болести. Емоционалната сърдечна болежка постоянно може да се прояви във физически признаци като болежка в гърдите и сърцетуптене заради прилив на хормони на напрежението, сподели тя.

Въздействието върху цялостното богатство на човек демонстрира, че сърдечната болежка може да докара до обилни въздействия върху физическото здраве. Д-р Трайъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР