10-те сезона на комедийния сериал Приятели ни направиха част от

...
10-те сезона на комедийния сериал Приятели ни направиха част от
Коментари Харесай

Как се промениха актьорите от Приятели

10-те сезона на комедийния сериал „ Приятели ” ни направиха част от живота на шестима другари и ни демонстрираха какъв брой е значимо да имаш близки хора до себе си. Повече от 50 милиона души по целия свят гледаха последния епизод на обичаната поредност. Макар и да не ни се има вяра, това се случи през 2004 година, а от първия епизод са минали цели 25 години. Ето по какъв начин са се трансформирали актьорите през всички тези години.
Кортни Кокс По-малката сестра на Рос, Моника Гелър, е показана от Кортни Кокс. След " Приятели " Кокс взе участие в личното си шоу, наречено " Агнешко ". Сериалът продължи шест сезона и приключи през 2015 година. През 2014г. Кокс се сгоди за китариста Джони Макдейд, с който се срещна посредством Ед Шийрън. По време на присъединяване в " Шоуто на Елън Дедженерис " през януари 2019 година Кокс споделя, че тя и Макдейд към този момент не са сгодени, само че към момента са дружно.

Лиса Кудроу Лиса Кудроу се преобрази като шантавата Фийби Бюфе. Сега Кудроу е артист, продуцент и публицист.

Матю Пери Матю Пери се преобрази на Чандлър Бинг, който постоянно правеше саркастични мнения. Пери продължава да се появява в телевизионни излъчвания през годините, като непрекъснато води битка с абстиненциите си.

 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР