10-те най-популярни румънски инфлуенсъри, които поддържат туристически сайтове и медии,

...
10-те най-популярни румънски инфлуенсъри, които поддържат туристически сайтове и медии,
Коментари Харесай

Най-известните румънски инфлуенсъри посетиха Русе

10-те най-популярни румънски инфлуенсъри, които поддържат туристически уеб сайтове и медии, посетиха за един ден Русе и покрайнините. Те бяха в града по покана на съдружие " Мисия строеж ".

Организатор на идването в Русе е Цезар Димитру. За себе си споделя, че е съумял да посети 137 страни от всички континенти. Блогът, който прави е ориентиран към пътувания до разнообразни дестинации. Стреми се
да притегли почитателите си да преживеят това, което той е изпитал по тези места.

Смята, че за румънските туристи в България съществуват към момента неоткрити и незнайни кътчета, и се е заел да ги разпространява. Той и неговите сътрудници са били предходна година във Варна, а в този момент са избрали град
на река Дунав.

Като цяло Русе е доста покрай Румъния и ние желаеме да покажем с нашите сътрудници на всички румънци, че в Русе могат да дойдат освен, с цел да минат през границата, само че и с цел да останат най-малко за 1или 2 дни. За да опознаят това, което Русе може да даде като туристическа дестинация. Ходихме до скалните църкви в Иваново и до средновековния град Червен, който персонално мен доста ме впечатли. Досега не го бях виждал и не бях чувал за него. Бил съм в София, във Велико Търново, в Балчик, само че мисля че Търново е това, което остана в моето сърце, считам че и Черноморието е хубаво, сподели Цезар Димитру-румънски блогър.

След спирането на туристическите пътувания, поради пандемията начинания като тази са изключително важни-смята Борислав Българинов, който е измежду учредителите на съдружие „ Мисия Градеж “.

Ефектът от едно сходно посещаване на румънски инфлуенсъри у нас е съвсем мигновен, споделят от сдружението. И се надяват потокът от туристи от северната ни съседка да се ускори.

Репортер: Виолета Никифорова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР