10 пъти по-скъпо ще излиза цената за регистрационен номер на

...
10 пъти по-скъпо ще излиза цената за регистрационен номер на
Коментари Харесай

КАТ: Щастливият номер скача 10 пъти

10 пъти по-скъпо ще излиза цената за регистрационен номер на колата на водач, който желае да е с повтарящи се числа. Това оповестиха от "Пътна полиция ".
В момента сумата, която притежател на автомобил би трябвало да заплати в КАТ, в случай че желае номерът му да е: "аа-вв ", където "а " и "в " са разнообразни цифри от "0 " до "9 " и за табели с регистрационен номер с композиция от четири числа по избор, е 20 лв..
С план за изменение на цена 4 за таксите, които, които се събират в системата на Министерство на вътрешните работи по Закона за държавните такси, цената скача десеторно на 300 лв.. 4 идентични цифри пък в този момент излизат 1000 лв.. С промени в цената се чака до няколко месеца те да се удвоят до 2000 лв..
В момента планът за промени в таксите е качен за публично разискване и по-късно се чака приемането му в Министерски съвет. Така водачите напълно скоро ще заплащат с най-малко 10 лв. по-малко за регистрация на нов или използван автомобил в Пътна полиция, излиза наяве още от документите.
От години насам водачите са принудени да заплащат 5 такси към банки в размер сред 2 и 4 лв. за разнообразни услуги по взимане на табели за колата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР