10-месечно бебе, починало от вирусна инфекция, посети празненството, организирано по

...
10-месечно бебе, починало от вирусна инфекция, посети празненството, организирано по
Коментари Харесай

Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх

10-месечно бебе, умряло от вирусна зараза, посети „ празненството ”, проведено по случай рождения си ден. Поне по този начин настояват родителите му Никол и Рики, написа esoreiter.ru. Преди седмица британците решили да отбележат втория рожден ден на мъртвия си наследник Ралфи и поканили родственици. Сбирката се състояла в задния двор на Никол и Рики. Всички пускали фойерверки, а другар на фамилията документирал протичащото се с камера. Когато по-късно погледнал сниманите фрагменти, останал като изумен, тъй като на една от фотосите забелязал детски контур. Родителите на Ралфи са безапелационни, че това е духът на умрялото им момченце, поискал да се причисли към празненството.
Родителите на момчето поместили фотографията и трогателната си история във Facebook, предизвиквайки вълна от мнения.



„ Публикувах фрагмента в група, отдадена на призраци и ангели и доста от интернет потребителите незабавно се съгласиха, че на фотографията е запечатан духът на моето момченце. Това, апропо, не е първият път, в който той ни дава знак, че е около нас. Имаме остаряла микровълнова печка, която, отчитайки времето, постоянно спираше не на 0, а на 7-ата секунда”, разяснява 28-годишната майка на момчето.

Ралфи е умрял на 16 януари 2-016 година в детската болница в Нотингам.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР