10 кила хероин награда обещал Стефан Гевгелийски на Иван Йосифов,

...
10 кила хероин награда обещал Стефан Гевгелийски на Иван Йосифов,
Коментари Харесай

Ето с каква тлъста награда щял да се облажи сина на Йоско, след като затрие прокурори и ченгета

10 кила хероин премия заречен Стефан Гевгелийски на Иван Йосифов, с цел да бъдат премахнати двамата прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсев, както и шефът на бранш „ Убийства “ в Главна дирекция „ Национална полиция “(ГДНП) Михаил Наумов, Алексей Василев и Даниела Димитрова от Столична дирекция на вътрешните работи. Това декларират двама очевидци с загадка идентичност пред арбитър от Специализирания углавен съд. Дрогата била на стойност 450 000 лева, оповестява „ Телеграф “.

Според въпросните очевидци, чиито имена са скрити зад номера, мократа поръчка била дадена персонално от Гевгелийски на групата на сина на Йоско Костинбродския – Иван. Физическото очистване на целите било обсъждано на маса в кафене в ж.к. „ Надежда “, настояват още очевидци. Според показанията им, Пендака е трябвало да се погрижи за осъществяването на поръчката в най-кратки периоди.

Показания по делото са дали и полицейски чиновници. Сред тях е и една от целите на групата – Даниела Димитрова от Столична дирекция на вътрешните работи. Именно това е служителят, за който шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев съобщи преди няколко дни, че усетил, че е наблюдаван. В показанията си Димитрова твърди, че забелязала, че я следи автомобил. В него полицайката познала Пендака.

Според прокуратурата, претекстът на Гевгелийски бил персонален – точно тези хора работели по неговите каузи. От показанията на очевидците, приложени по делото, излиза наяве, че Иван също желал „ да си разчисти сметките “ с прокурорите и ченгетата. Това щяло да е в чест на баща му Йоско, който е в неопределеност от 2014 година и който в това време направил дядо на две внучета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР