10 годишно дете загина, ударено от джип в пловдивското село

...
10 годишно дете загина, ударено от джип в пловдивското село
Коментари Харесай

Дете загина, премазано от джип

10 годишно дете почина, ударено от джип в пловдивското село Първенец, съобщава Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Момиченцето Ангелинка е отивало на учебно заведение дружно с майка си, когато го удря автомобилът. Момиченцето умира на място, а майката изпада в потрес и е откарана в болница.

Двете са се движили в дясно по платното, защото на това място няма тротоар. Според очевидци, когато са чули приближаващия автомобил, майката и детето са се отдръпнали до оградата на близката къща, само че това не ги е избавило. Момичето умира преди да дойде колата за спешна помощ, а майка й - 31 годишната Иванка е откарана в Университетската болница " Свети Георги " в Пловдив с контузия на главата.

Инцидентът се е случил около 8 часа тази заран край ромската махала в Първенец. Близки на детето са се нахвърлили върху водача - 56-годишен мъж от село Брестовица и са го пребили. По техни думи, той и различен път е блъскал човек на пътя. 

На мястото на случая незабавно са изпратени екипи на Пътна полиция, Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив и спецсили. Напрежението сега е овладяно. След като му е оказана здравна помощ, водачът е арестуван. От Окръжната прокуратура в Пловдив оповестяват, че са формирани две досъдебни производства по отношение на случая. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР