Бъдещето на България през очите на младото поколение“ е темата

...
Бъдещето на България през очите на младото поколение“ е темата
Коментари Харесай

Конференция на Нидерландско-българската бизнес асоциация събира идеите на младото поколение за бъдещето на България

„ Бъдещето на България през очите на младото потомство “ е тематиката на конференция, която Нидерландско-българската бизнес асоциация провежда на 4 юни, в София Тех Парк, Форум " Джон Атанасов ".

Конференцията, с начален час 15.00 ще включва поредност от съществени презентации, панелни полемики сред студенти и приключили образованието си в България и чужбина с модератори, специалисти от държавния бранш и промишлеността, както и интерактивни сесии с въпроси и отговори. Събитието ще се концентрира върху концепциите на младежите за бъдещето на България в разговор с представители на бизнеса и ръководството, а в центъра на диалозите ще бъдат промените в образованието, младежката претовареност, устойчивостта и задържането на гении, нововъведенията и стимулиране на предприемачеството измежду младежите, които са от значително значение за възходящото развиване на българската стопанска система и общество.

Сред участниците ще бъдат индустриални и бизнес водачи, представители на разнообразни институции и държавна администрация, експерти в образованието и образованието, млади експерти, висшисти и студенти. Регистрация за посещаване може да бъде направена
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР