10-годишния Константин е едно обикновено момче с необикновено сърце. Неговото

...
10-годишния Константин е едно обикновено момче с необикновено сърце. Неговото
Коментари Харесай

Трогателно: Момче събра пари, за да купи орхидея за рождения ден на майка си

10-годишния Константин е едно нормално момче с неизмеримо сърце. Неговото предпочитание – да направи майка си щастлива, обиколи обществените мрежи и докосна хиляди сърца. Момчето събира единствено пари, с цел да купи на майка си орхидея за рождения ден.

" Искам да я направя просто щастлива, тъй като най-вече обичам нея и нейната усмивка ", споделя за Нова тв Косьо.

Баща му е в чужбина, по тази причина от началото на декември до 24-ти януари, когато е нейният рожден ден, сам готви изненадата – заделя стотинки от джобните си, с цел да ѝ купи обичаното цвете.

В учебно заведение момчето брои парите. Притеснен е, че няма да му стигнат. До него обаче сяда съученичката му Ема и откакто схваща защо момчето ги събира, му дава своите 5 лева На момчето оказва помощ и другарка на майка му, като купува орхидеята.

" Благодарна съм, че имам такова дете, само че желая да благодаря и на Ема, че е решила да му даде паричките, с цел да се усеща той спокоен, че ще стигнат за орхидеята ", споделя през " Плюс-Минус. Коментарът след новините " майката на Косьо – Симона Иванова.

" Посланието е " Предай нататък! ", тъй като той направи положително, момиченцето – също. Децата са нещо чисто, нещо положително и би трябвало да се демонстрират техните действия ", споделя още тя.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР