10 000 долара дарение на Детските клиники на болница „Пирогов“

...
10 000 долара дарение на Детските клиники на болница „Пирогов“
Коментари Харесай

Съпругата на индийския президент дари 10 000 долара на Пирогов

10 000 $ подаяние на Детските клиники на болница „ Пирогов “ направи брачната половинка на президента на Индия Савита Ковинд. Тя и Десислава Радева имаха своя стратегия, до момента в който мъжете им водиха държавни диалози. Ковинд бе придружавана от щерка си.

В "Пирогов " двете първи дами бяха посрещнати от проф. Асен Балтов, който ги разведе из детските клиники и по особено тази за гръдна хирургия. Те посетиха и Института за етнология и фолклористика с етнографски музей в София.

По-рано индийският държавен глава Рам Нат Ковинд и брачната половинка му бяха посрещнати с военни почести на площад "Св. Ал. Невски " от президента Румен Радев и първата дама Десислава Радева.

Утре двамата президенти ще открият монумент на Махатма Ганди в Южния парк в столицата. Президентът Румен Радев е разискал с индийския си сътрудник двустранните връзки в региона на стопанската система и търговията. „ Това посещаване е извънредно значимо за развиването на съдействието сред нашите две страни, тъй като е предусловие за развиване на връзките във всички области от съвместен интерес - търговия, стопанска система, просвета и обучение, вложения, туризъм, културен продан “, сподели президентът Румен Радев, Той акцентира, че Индия е извънредно значим сътрудник за България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР