1. Зодия Овен На зодия Овен съответства дървото Ясен. То

...
1. Зодия Овен На зодия Овен съответства дървото Ясен. То
Коментари Харесай

Всяка зодия си има дърво за талисман

1. Зодия Овен

На зодия Овен подхожда дървото Ясен. То има особена мощ и мощност. Помага за превъзмогване на умората и зарежда притежателя си със ужасно въодушевление. Може да му помогне да се издигне в кариерата си.

2. Зодия Телец

На Телецът късметлийското дърво е вековният дъб. Той оказва помощ на хората от тази зодия да преодолеят компликациите и да вземат вярното решение в напечените обстановки. Когато са демотивирани, това дърво им връща смелостта. Чрез дъба Телците усилват положителните си резултати, пази ги от завистници и ги кара да гледат по-оптимистично на живота

3. Зодия Близнаци

Дървото на Близнаците е черешата. Тя спомага за развиването на тяхната вътрешен глас. Помага на притежателя да разкрие целия си капацитет и всичките си позитивни качества. Дървото им оказва помощ в живота, като им дава ентусиазъм и нови сили. Това е идеалното дърво за креативен настроените хора.

4. Зодия Рак

Когато Ракът е изпаднал в стрес, той би трябвало да откри кора от бреза, която ще го избави от това негово положение. Елата също е добър талисман за Раците, това дърво ще отключи неговото самочувствие и ще му даде повече сигурност и успокоение.

5. Зодия Лъв

Листата на дъба работят релаксиращо на Лъвовете. Те смъкват нервното им напрежение и ги вършат по-мъдри и целеустремени. По този метод те откриват верния път към триумфа и реализират резултатите, за които са се трудили и са търпели ограничения ден след ден.

6. Зодия Дева

Това може би е единствената зодия, която няма потребност от някое дърво, което да й служи за талисман. Девата слуша себе си и обича да постанова мнението си. Все отново в случай че желае да внесе някаква смяна в любовния си живот, Девата е целесъобразно да употребява сливата като амулет.

7. Зодия Везни

Дърветата, които имат костилки са примерните талисмани за Везните. Те могат да им оказват помощ, когато би трябвало да взимат значими решения и се двоумят за това. Освен това, костилковите плодове ще изяснят техните усеща и ще изострят интуицията им.
 Амулетите, с които да привлечете пари и шанс Амулетите, с които да привлечете пари и шанс
Още от антични времена хората употребяват амулети, с цел да се предпазят от отрицателни резултати и да защищават здравето и силата си от външн...

8. Зодия Скорпион

За Скорпионите подобаващото дърво е орех. Той тласка тяхната сила в посоката, в която желаят. Орехът ги зарежда с мощна мощ и ги цялостни с сила, с която те реализират мечтаното. Дървото разкарва надалеч отрицателните им мисли и усъвършенства тяхната досетливост. Чрез орехът на Скорпионите им идват страхотни хрумвания, които те осъществят без проблем.

9. Зодия Стрелец

Това е зодията, която работи интензивно, само че в персонален проект няма необикновен шанс. Стрелците постоянно си намират мъчно сродната си душа и рядко остават с нея до края на живота си. Това е по този начин, тъй като те постоянно имат огромни упования от другия. Ябълката обаче може да промени тази наклонност и да ги сплоти.

10. Зодия Козирог
 Жена стартира да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици Жена стартира да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици
Всеки от нас желае да разполага с задоволително средства, тъй че да може да си разреши всичко това, което желае да има. За съжалени...

Представителите на Козирог са крепко стъпили на земята. Те имат явен взор към бъдещето и следват авансово начертан проект. Винаги се стремят да реализират задачата си. Не ги интересува какво мислят другите. Ако желаят да имат съществени триумфи в кариерата, е добре да имат амулет от дъб.

11. Зодия Водолей

Зодията, която постоянно предлага ексцентрични решения и изненадва хората. Водолеите от време на време са прекомерно чувствителни и в тази връзка плодовете като сливите ги вършат сърдечни и широкоскроени.

12. Зодия Риби

За Рибите подобаващото дърво е хвойната, тя им служи за страховит амулет и им оказва помощ в живота. Чрез нея те стават още по-изпълнителни, а в случай че не са се изяснили със себе си, хвойната ги подготвя да го създадат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР