1 милион 901 хиляди лева са приходите през изминалата 2021

...
1 милион 901 хиляди лева са приходите през изминалата 2021
Коментари Харесай

Ръст от 50% на приходите на културен институт „Двореца“ в Балчик през 2021 г.

1 милион 901 хиляди лв. са приходите през миналата 2021 година за Държавния културен институт „ Двореца “ в Балчик, което е растеж от 50% спрямо миналата. Броят на посетителите също е повишен, като те са 191 670 души.

Инвестиционната стратегия за годината е изцяло изпълнена, в рамките й са приключени два огромни плана – възобновяване на къща в старинния Созопол, както и заключителна конференция на стратегия за продан сред България и Румъния по „ Еразъм+ “.

Дворецът в Балчик продължава с благотворителната си акция за закупуването на ръчно направени картички в поддръжка на построяването на нов център на Карин Дом във Варна, съобщи шефът на института Жени Михайлова.

„ Опитваме се да се включим в благородни дела и се надяваме това да бъде един добър образец и за останалите институции. “

Жени Михайлова показа, че се надява културният институт да получи още веднъж правото на прилагане на „ Морски плаж Двореца “, където се разполагаше откритата сцена през лятото.

„ Нашите посетители би трябвало да имат свободен достъп до всички културни събития, които са от културен център „ Двореца “. “

От тази година в „ Двореца “ ще проработи и мобилно приложение с информация на няколко езика за всеки от обектите му.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР