1. Блокиране на Парламента - политическия цинизъм разочарова много хора

...
1. Блокиране на Парламента - политическия цинизъм разочарова много хора
Коментари Харесай

Илиян Василев: Статуквото има няколко печеливши сценария. Време е за намеса на гражданското общество

1. Блокиране на Парламента - политическия цинизъм разочарова доста хора и на идващите избори изборната интензивност пада доста и твърдите платени ядра на ГЕРБ и Движение за права и свободи печелят задоволително гласове. Като не могат да ръководят с болшинство, ще ръководят с малцинство при ниска интензивност. В дребното време на Парламента - гласоподават връщане към хартиените бюлетини.

2. При блокиран Парламент - аварийният кон Радев продължава да ръководи безотговорно, като подсигурява че България остава в безвремието на нищоправенето по войната в Украйна и енергийната сигурност. За другото си има опрощение че няма Парламент.

3. ГЕРБ се държат като примадони, а не като спечелили изорите и са преднамарено пасивни за излаз от обстановката, тъй като не желаят да поемат никаква отговорност. Играта им е да не разрешат на другите да осъществят дейни позиции.

В това уравнение е време да се намеси гражданското общество. По-добър вид е от президентското безвремие. Подготвяйте се за митинги на улицата тъй като без напън Парламентът няма да реши нищо.

 

Илиян Василев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР