Г-н Мелемов, в навечерието на празника на Смолян бихте ли

Г-н Мелемов, в навечерието на празника на Смолян бихте ли ...

......... градивни, защото реално има на какво да се радваме, какво да харесваме в града и с какво да се гордеем. Нека не забравяме какво оставяме на децата си и това да определя действията ни. Пожелавам си да направим още много за средата и качеството ни на живот, с общи усилия.


Илия Троянов е немски писател от български произход. Филмът по

Илия Троянов е немски писател от български произход. Филмът по ...

......... контакт, да нямаш взимане-даване с хора от съвсем различен манталитет, религия и т.н. Затова съм оптимист и смятам, че бъдещето е на космополитизма. Смятам, че тази фаза сега на национализма някаква носталгична вълна, която ще премине. Защото национализмът в 21. век, в един глобализиран свят, е една форма на апокалипсис.


Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова откри в Панаира Международната изложба

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова откри в Панаира Международната изложба ...

......... реформа в Народното събрание, след като се стигне до широк консенсус за нея. - Кое е най-важното във вашата стратегия? - Основната ни стратегия е развитието на профилактиката и превенцията. Така ще предотвратим заболяванията на много хора. Изключително активно се работи по отношение на засилването на контрола по всички нива.


Вицепремиерът Валери Симеонов пристигна в Пловдив за празника на Военните

Вицепремиерът Валери Симеонов пристигна в Пловдив за празника на Военните ...

......... се нарушава ежедневно. Еми, няма как! След като се нарушават подписани споразумания, ние не можем да признаваме председателството на Волен Сидеров в парламентарната група! - Ще засегне ли това работата на кабинета? - Надяваме се да не го засегне. Серозният въпрос е дали нещата не са дирижирани отнякъде от другаде.


Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова откри в Панаира Международната изложба

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова откри в Панаира Международната изложба ...

......... реформа в Народното събрание, след като се стигне до широк консенсус за нея. - Кое е най-важното във вашата стратегия? - Основната ни стратегия е развитието на профилактиката и превенцията. Така ще предотвратим заболяванията на много хора. Изключително активно се работи по отношение на засилването на контрола по всички нива.


Родителските срещи в сегашния им вид да отпаднат, предложи бившият

Родителските срещи в сегашния им вид да отпаднат, предложи бившият ...

......... родителите в много от случаите стои изостанала във времето, бих казал – 60-те, 70-те години на миналия век: поучителност, назидателност, авторитарност и нищо, нищо позитивно. А успешен е този класен ръководител, този учител, който успее да влезе в добрата комуникация с родителя и да не използва тези три негативни акцента.Роузи Блейк е прекарала студентските си години в писане на

Роузи Блейк е прекарала студентските си години в писане на ...

......... един ден ще довърша книгата. Подобна решителност и увереност са много важни, тъй като писането може да бъде много самотно и неблагодарно занимание, особено за начинаещи автори. А какво бихте казали на хората, които тепърва тръгват по този път? Спрете да се връщате назад и да поправяте черновата. Довършете я!


Зорница Русинова е заместник-министър на труда и социалната политика с

Зорница Русинова е заместник-министър на труда и социалната политика с ...

......... синдикати и работодатели. Считаме, че вярно решение ще има, когато е налице консенсус между работодатели и синдикати. За момента механизмът, който съществува в държавата, трябва да бъде подобрен от гледна точка на спазване на Конвенцията на международната организация на труда, така че наистина разчитаме на добрия диалог между социалните партньори.


20-годишният Джъстин Гаегос е първият човек с церебрална парализа в

20-годишният Джъстин Гаегос е първият човек с церебрална парализа в ...

......... технологичната лаборатория на голяма компания за спортна екипировка, която започва да разработва обувки специално за него. След забележителното му представяне на полумаратона, от компанията стигат още по-далеч. Преди броени дни те му предлагат професионален договор, с който Джъстин Гаегус стана първият професионален бегач с церебрална парализа в историята на спорта.


Георги Табаков е роден през 1968 г. Завършва френски колеж

Георги Табаков е роден през 1968 г. Завършва френски колеж ...

......... отпадъците. В Европа е обратно - къщите гледат към реката. А може ли едно домакинство да прилага самостоятелно кръгова икономика, без да разчита на субсидиране? Практиката в Европейския съюз показва, че трябва да има помощ, било то с европейски средства или от националния бюджет. Само така ще се обърне традицията.


Г-н Пирински, в дискусията споменахте, че намерението ви е да

Г-н Пирински, в дискусията споменахте, че намерението ви е да ...

......... има такава система на договаряне, трябва да има много по-добре уредени индустриални отношения и сигурност за работодателите. Те касаят това, че няма да бъдат разигравани с промени в законодателството през три месеца или да идват някакви инспекции да ги преобърнат наопаки, защото не харесват на някого. Интервю на Тодор БеленскиМуравей Радев е роден на 6 май 1947 г. в

Муравей Радев е роден на 6 май 1947 г. в ...

......... може да остане, разбира се, след като се изтрие плануваният дефицит. Добре е той да се харчи за еднократни разходи, а не за постоянни, които продължават и в следващите години, в които обаче може да няма излишък и да се наложи да се увеличава дефицитът, а оттам и държавният дълг.


Той присъства постоянно в социалните мрежи – има милиони последователи,

Той присъства постоянно в социалните мрежи – има милиони последователи, ...

......... могат да предприемат стъпки към израстване и да намерят какво¬то търсят. А компаниите да предприемат стъпки в създаването и изграждането на безопасни кръгове. Здравословната работна среда като тази, която описвам в книгата, е добра за всички служители и по всяка вероятност ще има позитивно влияние и върху живота на милениалите.


Проф. д-р Георги Янков е политолог с над 40-годишна научна

Проф. д-р Георги Янков е политолог с над 40-годишна научна ...

......... обстоятелства - вътрешни и външни, но те не са оправдание за съвременните управляващи за липсата на високите критерии и чувство за мисия на първостроителите, които за 20 г. превърнаха следосвобожденска България в добре функционираща национална държава. А сега 30 години не можем да постигнем значими успехи в развитието на страната.


Пловдивчани си искат лятното часово време За вредите, които нанася

Пловдивчани си искат лятното часово време За вредите, които нанася ...

......... самолетна болест, jet lag, когато се сменят часови пояси. Изследвам тези вредни ефекти вече 15 години. Дори бяхме внесли с г-н Николай Колев от Евроком петиция до НС да не се сменя времето. Отговориха ни, че трябва решението да се вземе от ЕС. Добре че в Брюксел им светна лампичката.


Пловдивчани си искат лятното часово време По въпроса за ползите

Пловдивчани си искат лятното часово време По въпроса за ползите ...

......... кацаш в Брюксел по брюкселско. И след фиксирането на време в отделните страни ще бъде нещо подобно. Въпросът е, че ако се натрупат разлики между зимно и лятно часово време, вместо с разлика 2 часа ще кацнеш с разлика 3 часа, което може би ще създава повече дискомфорт при пътуващите.Проф. д-р Георги Янков е политолог с над 40-годишна научна

Проф. д-р Георги Янков е политолог с над 40-годишна научна ...

......... обстоятелства - вътрешни и външни, но те не са оправдание за съвременните управляващи за липсата на високите критерии и чувство за мисия на първостроителите, които за 20 г. превърнаха следосвобожденска България в добре функционираща национална държава. А сега 30 години не можем да постигнем значими успехи в развитието на страната.


Радослав Димитров е директор на дирекция "Карти и терминали" в

Радослав Димитров е директор на дирекция "Карти и терминали" в ...

......... друга страна, ще създадем една високонадеждна среда и система с висока наличност и резервираност и ще я предлагаме като услуга. Всички разходи за поддръжката и оперирането на тази система ще са в БОРИКА, а клиентите ще заплащат абонаментна такса за "пакета" от основни и допълнителни услуги, които са си избрали.


ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА:

ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА: ...

......... клипове, които качвахме в социалните мрежи, за да дойдат повече хора. -Комплекс „Св. Георги”, за който събирате пари, се разграничава от акцията ви в негова помощ и от концерта. Дори е забранено на екипа да вдига телефона и да разговаря с вас. Защо? При този въпрос Дилян Димитров затвори телефона.


Георги Мараджиев е роден на 9 март 1965 г. Завършил

Георги Мараджиев е роден на 9 март 1965 г. Завършил ...

......... това няма да се случи! Аз съм израснал в този град, семейството ми е в този град и съм станал кмет на този град с една- единствена цел. Да го направя проспериращ, да го поставя на картата на България, да го направя притегателно място и за млади, и за стари.


Започва сезонът на смеха със стендъп комедия на сцената на

Започва сезонът на смеха със стендъп комедия на сцената на ...

......... Упрек в Пловдив и Варна не съм чувал досега. Винаги подкрепа. След шоу пловдивската публика идва и започва да разказва на комедианта някаква история и във финала казва: "Това може да го ползваш за следващото шоу", което почти никога не става. Но е знак, че и публиката иска да участва.


Д-р Мариана Чолакова е почетен консул на Федерална република Германия

Д-р Мариана Чолакова е почетен консул на Федерална република Германия ...

......... германски художници, театрални проекти, музика. Гьоте-институт, германският Телеком и други германски културни организации се фокусират върху Пловдив по време, но и след 2019 г. Това е една от целите на Европейска столица на културата - да има устойчивост и продължение на културната енергия. И да сме и да продължим ЗАЕДНО!


Алберт Димитров е роден в Момчилград на 18 февруари 1996

Алберт Димитров е роден в Момчилград на 18 февруари 1996 ...

......... където сънародниците предлагат услуги по своите професии, например лекари, адвокати, шивачи... Диаспората ни във Виена е изключително стара от преди Освобождението и наброява около 20 000 човека. -Вашето послание към подрастващите? -Усмихвайте се повече, бъдете позитивни и вярвайте в себе си. Търсете талантите си, развивайте ги и преследвайте своите мечти!


Любомир Атанасов е управляващ партньор в Internet Media Group -

Любомир Атанасов е управляващ партньор в Internet Media Group - ...

......... годината? Преполовихме програмата, но остават още 3 конференции. Утре (12 октомври) е “Digital B2B Technologies 2018", на 26 октомври е конференцията за бързооборотните стоки и дигиталните решения за тях - “Digital Solutions for Retail and FMCG Industry". Завършваме на 9 ноември с годишната конференция „Онлайн маркетинг и търговия – D4P".


Измама за над 14 бона разкриха на сесията в ОбС

Измама за над 14 бона разкриха на сесията в ОбС ...

......... които качвахме в социалните мрежи, за да дойдат повече хора. - Комплекс „Св. Георги”, за който събирате пари, се разграничава от акцията ви в негова помощ и от концерта. Дори е забранено на екипа да вдига телефона и да разговаря с вас. Защо? При този въпрос Дилян Димитров затвори телефона.


Изпълнителят представя първия си самостоятелен албум

Изпълнителят представя първия си самостоятелен албум "Още малко..." на турне ...

......... в Пловдив? - Защо не, защо не. Може и филм да заснемем в Пловдив. Той има толкова много история. - Влюбен ли си? - Винаги! Още помня, когато се влюбих за първи път. Бях на 4 годиники и от тогава не съм спирал да съм влюбен. Аз съм перманентно влюбен.


Оценяват учителите през 4 години - Г-жо Михайлова, кога се

Оценяват учителите през 4 години - Г-жо Михайлова, кога се ...

......... по този начин. В нашата система се успява именно с истинност и обективност. Това е едно от основните правила на педагогиката. Това е правило за всеки учител - когато оценяваш, трябва да си максимално обективен. Не важи само за класната стая, а за цялата система. Обективността трябва да бъде водеща.


Доц. Георги Йорданов е народен представител в 44-тото Народно събрание.

Доц. Георги Йорданов е народен представител в 44-тото Народно събрание. ...

......... на пациентите. Всичко това сме го заложили в нашата стратегия за развитието на здравеопазването. Готови сме да участваме в сериозна дискусия с всички заинтересовани страни. Един от начините да предизвикаме дебата пред обществото е именно чрез вота на недоверие към управляващите за проблемите в здравеопазването, който ще внесем в парламента.


40-годишният Владимир Овчаров заминава в Швейцария преди 6 години. За

40-годишният Владимир Овчаров заминава в Швейцария преди 6 години. За ...

......... спортуваш, и да е за дълго време, трябва страшно много навици да промениш в себе си. Трябва да си готов да се лишиш от много неща и да правиш много неща. Ако искаш да се занимаваш със спорт и да видиш резултати след година или две - трябва да работиш.


Интервю с Проф. д-р инж. Димитър Димитров - Проф. Димитров,

Интервю с Проф. д-р инж. Димитър Димитров - Проф. Димитров, ...

......... Последната мярка ще е трудна. Но първите две - възможни. В момента група държавни университети се конкурират помежду си в един и същи град. - Какво ще кажете на кандидат-студентите? - Да разпитват и разучават хубаво защо един университет е предпочитан, а друг - не. Чак тогава да се записват!


Арх. Валентин Маринов е роден през 1952 г. във Велико

Арх. Валентин Маринов е роден през 1952 г. във Велико ...

......... а и не е така достъпен, както пловдивският. Затова трябва да му търсят ново място, което ще е на къра. Дали стадион "Пловдив" ще успее да се класира за втория национален, ще се решава на друго ниво, но при всички положения реконструкцията му трябва да завърши след 30 години застой.


Марияна Георгиева е психолог, образователен експерт, докторант по педагогическа и

Марияна Георгиева е психолог, образователен експерт, докторант по педагогическа и ...

......... учители. Вторият не е ресурсен като тук, който да подкрепя детето със СОП. Двамата работят с всички деца. Проблемът е, че в България се търсят национални решения. По-добре е да има по-голяма автономност на регионите, която да дава възможност за адекватни действия по отношение на различни казуси, групи и специфики.


Д-р инж. Петко Иванов е един от водещите специалисти у

Д-р инж. Петко Иванов е един от водещите специалисти у ...

......... са в градинки, в зелени площи, относително далеч от сгради. Когато, както в Пловдив, се изграждат допълнително, се отваря рана в сърцето на града. Просто не бива нещата да се правят на парче. Всичко е въпрос на технико-икономически сравнения за избор на вариант при съблюдаване на санитарно-хигиенните и екологични изисквания.


Нов модел за управление на пътната безопасност ще бъде представен

Нов модел за управление на пътната безопасност ще бъде представен ...

......... отговорници. Нашето предложение е този орган да не бъде създаван с нова администрация, а да се преструктурират сега действащите министерства, които имат отношение към пътната безопасност и от тях да се вземат съответните щатове, с които да се създаде тази агенция. Има резерви, които да се вземат от водещите министерства.


Славейка Иванова е завършила Националната търговска гимназия със специалност „Машинна

Славейка Иванова е завършила Националната търговска гимназия със специалност „Машинна ...

......... декември за Флоренция, а напролет - един за Хелзинки. Ще се подготвят в обучителни фирми, регистрирани по програмата, които предлагат стандартизирани обучения. През миналата година започна обучение за облачните технологии, но още не сме го довършили, за да ги въведем изцяло. Предстои догодина и ние да сме училище в облака.


Катастрофа със седем автомобила и петима пострадали стана тази сутрин

Катастрофа със седем автомобила и петима пострадали стана тази сутрин ...

......... мястото тази сутрин в 9:59 часа, направил съм снимки. Видимостта беше 3-4 метра до сметището. Ако това е дим, дали щях сега да разговарям с Вас!? Не мисля. За миналата година институциите как се произнесоха за катастрофата, какво я е предизвикало? Мъглата. Това е тяхното становище. Интервю на Анита Чолакова


Д-р Димитър Ковачев е лекар по дентална медицина. Придобива квалификация

Д-р Димитър Ковачев е лекар по дентална медицина. Придобива квалификация ...

......... един пациент, заклет пушач. Често идва при мен заради проблемите със зъбите, които винаги са черни и се нуждаят от почистване. След като отказа традиционните цигари и мина на бездимни продукти, този проблем вече го няма. Зъбите му не почерняват толкова драстично. Не може да се отрече напредъкът на технологията.


- Учителската професия призвание ли е за Вас? Как решихте

- Учителската професия призвание ли е за Вас? Как решихте ...

......... и да разбирам какво е в полза на учениците. За съжаление, обаче родителите не се хвалят. Искам още веднъж да пожелая на колеги си – да горят в работа си, защото това е тяхната професия. Колкото зависи от тях- нека се помъчат да дадат, а по- нататък, какво сабя покаже.


Първан Симеонов е завършил Езикова гимназия „Ромен Ролан“, журналистика и

Първан Симеонов е завършил Езикова гимназия „Ромен Ролан“, журналистика и ...

......... да бута нещата до края на мандата. Дали след това ще се цели в стола на Радев - не знам дали не изтърва момента за това. Вече има поне двама-трима други играчи, които греят по-ярко от него в имиджов план. И това е големият проблем, не звучат аплодисменти на края.


Проф. Николай Бояджиев е водещ специалист по спортна медицина. Специализирал

Проф. Николай Бояджиев е водещ специалист по спортна медицина. Специализирал ...

......... генетиката формира на 70-80% нашето тяло. Останалото можем да моделираме самите ние - с диета и спорт. Така че генетиката задава основата, базата, но възможностите на тези 20-30% трябва да използваме максимално добре. С правилното спортуване, с правилното хранене. Спортът без добро хранене е немислим и не дава очаквания резултат.


„Отмъстителите: Война без край“ Българска актриса участва в един от

„Отмъстителите: Война без край“ Българска актриса участва в един от ...

......... в която те се разхождат и си говорят. Повечето ми работа беше "стенд ин". Трябва да има някой, които да има прилика с актьора, за да нагласят осветлението, камерата, не може да се губи време. Elizabeth Olsen Films 'Avengers: Infinity War' Alongside Her Stunt Double in Scotland — DJ Katrina


Гл. ас. д-р Цветанка Динчева е завършила Аграрния университет в

Гл. ас. д-р Цветанка Динчева е завършила Аграрния университет в ...

......... разстояние. Ако един фермер приложи стандартна схема на отглеждане, първата година ще има доста голямо пространство с угар. А отглеждайки едногодишни култури между многогодишните, се създава насаждение, което е интеркропинг (съвместно отглеждане). Това дава възможност за уплътняване на площта, което ще помогне на производителя частично да си възвърне първоначалните разходи.


Неда Антонова е български писател, автор на романи и пиеси.

Неда Антонова е български писател, автор на романи и пиеси. ...

......... от религия. - Коя е следващата велика личност, която ще извадите от забравата и натрупаните заблуди и митове? - Изборът е голям, както и изкушението. Но има един велик българин, който е знаел за нас повече, отколкото ние знаем за себе си - авторът на книга, наречена Книгата. Той е.


Инж. Владимир Зайков е потомствен авиационен специалист, роден е в

Инж. Владимир Зайков е потомствен авиационен специалист, роден е в ...

......... без утежняващи за нея финансови условия, ако тя наистина иска това. За нас в случая е най-важно сегашната процедура да бъде завършена по законовия начин и той е само един - да бъдем поканени да подпишем договор за концесия като втори класиран кандидат. Всичко друго ще е знак за задкулисие.


Иван Гарелов е популярен български журналист. Телевизионен водещ на няколко

Иван Гарелов е популярен български журналист. Телевизионен водещ на няколко ...

......... у нас? - Като предвестник на избори. Всичко, което се случва, намесване на позиции, на личности, с оглед на предстоящите избори. Битките са и вътрешнопартийни. Никой не може да каже със 100-процентова сигурност дали ще има предсрочни избори. Обстановка за това има, остава да видим как ще се развият нещата.


Акад. Георги Марков е един от най-авторитетните български историци. Бащата

Акад. Георги Марков е един от най-авторитетните български историци. Бащата ...

......... снима филмът „Цар и генерал” през 60-те, показват колекцията стенни часовници на цар Борис Трети. Те са изчезнали в Бояна. А Симеон събира оригинални мебели от края на 19. век по антиквариати. Нека не се заяждаме политически. Симеон има голяма заслуга - притъпи студената гражданска война между сини и червени.


Слави Георгиев е роден в Пловдив през 1980 година. Завършил

Слави Георгиев е роден в Пловдив през 1980 година. Завършил ...

......... кара.-А вие защо гласувахте летището да стане общинско? -Гласувах с чиста съвест, защото съм сигурен в здравия разум на пловдивчани. Именно заради него в общината ще има промяна в края на следващата година. И тя ще е както в политиката за управление, така и по отношение на кадрите и експертността.


Трите най-големи фолклорни ансамбъла в България ще предизвикват истинско земетресение

Трите най-големи фолклорни ансамбъла в България ще предизвикват истинско земетресение ...

......... друго е, когато е на 50 метра по-навътре. Мисля, че се получава. И в тези големи зали също се получава. - Какво е предизвикателството в този век на технологиите да си вадиш хляба с фолклор?- Голямо, защото това е работа с мисия - да пазим автентичните български обичаи и музика.


Румяна Захариева е родена в Балчик. Завършва Английската езикова гимназия

Румяна Захариева е родена в Балчик. Завършва Английската езикова гимназия ...

......... и без авторски права. А за другите, които нямат талант, но имат пари да се самофинансират, тази нашенска система е манна небесна... Безкрайно благодарна съм на редакцията на сп. „Съвременник”, публикувала първите 80 стр. на романа ми (кн.1/2017) - така той стигна до ИК „Хермес”, с която сключихме почтен договор.


Ще стане ли стадион "Пловдив" втори национален Арх. Валентин Маринов

Ще стане ли стадион "Пловдив" втори национален Арх. Валентин Маринов ...

......... а и не е така достъпен, както пловдивският. Затова трябва да му търсят ново място, което ще е на къра. Дали стадион "Пловдив" ще успее да се класира за втория национален, ще се решава на друго ниво, но при всички положения реконструкцията му трябва да завърши след 30 години застой.


Жена, която върти педалите на велосипед с 296 км/ч. Изглежда

Жена, която върти педалите на велосипед с 296 км/ч. Изглежда ...

......... Никога не съм си представяла, че примерът на три жени ще ме доведе до световен рекорд. Бих искала това постижение да бъде вдъхновение за други хора да си поставят цел, няма значение колко голяма, но да се върнат в играта на живота. Никога не знаеш къде ще те отведе тя. 


Романът „Живот в скалите“ на Мария Лалева има свой път

Романът „Живот в скалите“ на Мария Лалева има свой път ...

......... Кърджали – Регионална библиотека „Никола Йонков Вапцаров“; · 12.10.– 18:00 ч. – Стара Загора – Регионална библиотека „Захарий Княжески“; · 16.10.– 18:00 ч. – Казанлък – Къща-музей на Чудомир; · 17.10.– 18:00 ч. - Бургас – Grand Hotel & SPA Primoretz · 18.10.– 18:30 ч. –Варна –Фестивален и конгресен център.


Романът „Живот в скалите“ на Мария Лалева има свой път

Романът „Живот в скалите“ на Мария Лалева има свой път ...

......... Кърджали – Регионална библиотека „Никола Йонков Вапцаров“; · 12.10.– 18:00 ч. – Стара Загора – Регионална библиотека „Захарий Княжески“; · 16.10.– 18:00 ч. – Казанлък – Къща-музей на Чудомир; · 17.10.– 18:00 ч. - Бургас – Grand Hotel & SPA Primoretz · 18.10.– 18:30 ч. –Варна –Фестивален и конгресен център.


Казват, че има едно комфортно място за моментите, в които

Казват, че има едно комфортно място за моментите, в които ...

......... ще кажем - “Аууууу, какви хубави обувки,..бих убила за тях!” Аз лично работя доста върху себе си последните години и се опитвам да бъда в повечето време нормална и недраматична и често си казвам – Без драма, вземи се стегни!", казва Боряна. "Всекидневно, по няколко пъти", е отговорът на Цвети.


Миналата седмица Министерство на здравеопазването изложи идеите си за реформа

Миналата седмица Министерство на здравеопазването изложи идеите си за реформа ...

......... партньори.Как застрахователят може да гарантира здравни грижи за пациенти с хронични заболявания?Всеки ще бъде застрахован според предвидените лимити, независимо от заболяванията, които има. Принципът на равнопоставеност при новия модел всъщност означава, че един болен и един здрав човек "влизат" при равни условия по отношение на достъпа им до услуги. /news.bg


„Не опитвайте това вкъщи! Ние рискувахме, за да не ви

„Не опитвайте това вкъщи! Ние рискувахме, за да не ви ...

......... докара мигрена. Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на https://viasatexplore.bg/https://viasatexplore.bg/.


Интервю с Велизар Проданов - председател на Управителния съвет на Българската

Интервю с Велизар Проданов - председател на Управителния съвет на Българската ...

......... за проектните умения на екипа и компанията си. Мастър класът „Конкурентоспособност чрез усъвършенстване на организационните умения при управление на проекти“ ще е много полезен за експертите, които управляват множество проекти, програми и портфолио от продукти и услуги Очакват ни все интересни неща, които се случват за пръв път в България.


Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова и

Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова и ...

......... - сподели още Марта.  Не пропускайте да разберете какво ще се случи и в новия епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.Актуални новини за сериала ще откриете на на NOVA и на официалната страница на  , а епизодите можете да видите само в .  


С телевизионния водещ и продуцент Андрей Арнаудов разговаряме за второто издание

С телевизионния водещ и продуцент Андрей Арнаудов разговаряме за второто издание ...

......... за да видим какво да се промени в средата и в законодателството, така че да се раждат повече деца. Организатор на кампанията "Направи го за България" е Движение за национална кауза (ДНК), което има за цел да противодейства на постепенното изчезване на българското ДНК. Кампанията е подкрепена от Българската православна църква.


На прага на ХІІІ-та годишна среща на местните власти за

На прага на ХІІІ-та годишна среща на местните власти за ...

......... специализации по управление на проекти с европейско финансиране от България, Белгия и Гърция. Георгиева е с над 15 годишен опит в местното самоуправление – като общински съветник; като управител на НСОРБ – Актив ЕООД от създаването ѝ през 2006 г. досега, както и петгодишен опит в управление на неправителствена организация.


Г-н Неков, вие сте от най-активните ни представители в Европейския

Г-н Неков, вие сте от най-активните ни представители в Европейския ...

......... не е просто личен успех, това е успех и за нашата страна и за милионите европейци, на които все още се предлагат храни с различно качество в сравнение със Западна Европа. Продуктовата дискриминация вече е към своя край. Надявам се, че през 2019 г. това вече ще е факт. /news.bg


"В шести сезон на „Откраднат живот" се изследват характерите и ...

......... развият отношенията на останалите лекари в МБАЛ „Св. Кирил“ ще научите в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева", от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.-->NOVAПовече новини ще откриете на и на официалната страница на сериала във , а всички епизоди можете да видите само в .  


Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена ...

......... 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната дата е 20 октомври, когато ще съм на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново. Пътят, концертите и емоциите може и да ме уморяват, но след това се чувствам по-зареден и щастлив, че съм преживял всичко това! Интервю на Милена Славкова


На 30-ти септември от 17:00 часа Националният музикален театър „Стефан

На 30-ти септември от 17:00 часа Националният музикален театър „Стефан ...

......... резултати, можем да индексираме заплатите, когато ние решим - в зависимост от нашите приходи. Това, че бюджетната сфера ще увеличи заплатите с 10%, касае хората, които не са на делегирани бюджети. Ние смятаме да го направим това нещо още от есента - да индексираме заплатите на хората по някакъв начин.


На 30-ти септември от 17:00 часа Националният музикален театър „Стефан

На 30-ти септември от 17:00 часа Националният музикален театър „Стефан ...

......... резултати, можем да индексираме заплатите, когато ние решим - в зависимост от нашите приходи. Това, че бюджетната сфера ще увеличи заплатите с 10%, касае хората, които не са на делегирани бюджети. Ние смятаме да го направим това нещо още от есента - да индексираме заплатите на хората по някакъв начин.


Анди (Андрей Чолаков) е млад поп изпълнител, композитор и продуцент

Анди (Андрей Чолаков) е млад поп изпълнител, композитор и продуцент ...

......... море и като цяло релаксирах, което не ми се случва особено често. Затова и не съм обръщал голямо внимание на събитията в България по това време, но останах впечатлен от фестивала Varna Rock Fest, организиран от Цонко Цонев. Страхотни изпълнители и добра организация. Без съмнение едно от събитията на лятото.


Това може да се случва и у нас, ако има

Това може да се случва и у нас, ако има ...

......... в рамките до 6-ия час и миналата година са проведени 880 интервенции, които са за приблизително 10% от инсултите.- Какъв е резултатът от тях?- Поне в 75% от случаите кръвотокът в мозъчната артерия е възстановен и при 90% от тези пациенти има добра прогноза с драстично намаляване на смъртността. /24chasa.bg


С нова документална поредица журналистката Мария Йотова продължи рубриката си

С нова документална поредица журналистката Мария Йотова продължи рубриката си ...

......... на бизнеса и пазара на труда, и след това качествена реализация на тези кадри с нормални европейски доходи, които да стимулират младите да остават тук, да създават семейства и да имат деца тук. Втората стъпка вече е привличане на млади хора, които са напуснали да с върнат в страната.  


Шофьорът Григор Григоров е 59-годишен обикновен човек, който вади хляба

Шофьорът Григор Григоров е 59-годишен обикновен човек, който вади хляба ...

......... наказателното право, консултант е и по правни въпроси в областта на спортаЯвявал се е по шумни дела като адвокат на Красимир Горсов – баща на Мануела, блъсната при катастрофа от Максим Стависки, на Иван Захариев-Джон Терориста, на бившия зам.-външен министър Христо Ангеличин, по КТБ и другиВладее английски, немски и руски


Възниква въпросът Борисов изобщо управлява ли държава или управлява само

Възниква въпросът Борисов изобщо управлява ли държава или управлява само ...

......... на мандата си - видимо е готов, да. И може да допълзи по корем до 2021 година. Така изглежда. Но нашият проблем е очевиден и той е, че по корем няма да пълзи само Борисов. По корем ще пълзи и цяла нация. Продължава на стр. 2 Страница на статията : 0102