Преди избори, след лов и по време на война най-много

...
 Преди избори, след лов и по време на война най-много
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Едно бъдещо управление не може да мине без БСП

 Open photo

 

Преди избори, след лов и по време на война най-вече се лъже.

Това съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Георги Гьоков и лидер на алената листа в Стара Загора в „ Лице в лице “ по bTV, който цитира Бисмарк във връзка обвинявания към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Така хвърлени такива обвинявания по време на предизборна акция не са възможни, безапелационен е той.

„ През 7-месечното ръководство реализирахме ограниченията, с които в този момент всички се хвалят. Това държавно управление ги направи по гледище на Българска социалистическа партия. Когато бях в общественото министерство влязох с много терзания тъй като ще пристигна моментът, в който да давам отговор за това което сме създали. Няма от какво да се срамим - 80 на 100 обществените ограничения, заложени в съдружното съглашение бяха изпълнени. Майчинството към този момент е равно на минималната заплата. Увеличихме детските надбавки, минималната заплата “, акцентира Гьоков.

От 1 януари, който и да ръководи, би трябвало да направи минималната заплата 850 лв.. Просто българите не желаят да се намесват във военните спорове, само че има внушения, че Българска социалистическа партия е помогнала да се изнася оръжие, уточни още той. Всяко последващо ръководство у нас ще бъде съдружно и едно бъдещо ръководство не може да мине без Българска социалистическа партия, счита Гьоков. На България й би трябвало ръководство с поръчител за водене на лява политика, безапелационен е той.

На служебното държавно управление не му е работа да се занимава с бюджета, уточни Гьоков. Вдигането на пенсии, повдигането на майчинство е съветвано с сегашния финансов министър, който беше част и от бившето съдружно държавно управление, в което взе участие и Българска социалистическа партия. Не споделям изрично, че служебното държавно управление играе против Българска социалистическа партия, не желая да си помислям, че служебното държавно управление се намесва в предизборната акция, разяснява още Гьоков.

Защо се плашат хората, че ще бъдат орязани обществени заплащания, попита той. Няма по какъв начин да се коалираме с ГЕРБ, тъй като 5-6 години се борим с модела ГЕРБ, акцентира Георги Гьоков. С Движение за права и свободи сме били в две обединения и постоянно сме излизали с негатив, разясни той.

Възможни съдружни сътрудници са тези, които бяха в този момент, съобщи Гьоков на въпрос с кого би се коалира Българска социалистическа партия в бъдещо държавно управление.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР