Учените разкриха как да се предпазим от ракДосега не е

...
Учените разкриха как да се предпазим от ракДосега не е
Коментари Харесай

Учените разкриха как да се предпазим от рак

Учените разкриха по какъв начин да се предпазим от рак
Досега не е основано надеждно средство за битка с онкологичните болести. Единственият сигурен метод да се спасим от тях е да сведем до най-малко опцията за възникването им.

Специалистите дават няколко потребни препоръки, които да ни подкрепят да изградим надеждна защита против врага.

Добро знае се, че несъразмерното излагане на ултравиолетовите слънчеви лъчи основава условия за развиване на рак. Затова не трябва да забравяме за крема срещу изгаряне.

Консумацията на избрани артикули също може да понижи риска от развиване на рак. За задачата специалистите предлагат бразилски орех, чесън и артишок. В същото време обаче би трябвало изцяло да се откажем от бързите закуски, в това число мюслите и инстантните каши и изключително от всевъзможни енергийни питиета.

Учените дават препоръки и по отношение на развиването на други съществени заболявания. Астмата да вземем за пример постоянно е породена от запрашени пространства и погрешно спане. Препоръчва се да не спим на дивана, защото той гъмжи от акари. Отказът от соев сос, кетчуп и майонеза ще помогне за понижаване риска от хипертония. Не е загадка, че тези подправки съдържат прекалено количество сол, която в огромни количества води до нараснало кръвно. / “Утро.ру “ и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР