Легендарният капитан и полузащитник на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън посъветва

...
Легендарният капитан и полузащитник на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън посъветва
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед даде ценен съвет на Погба

Легендарният капитан и полузащитник на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън посъветва звездата на отбора Пол Погла да заобикаля спорове към бъдещето си на “Олд Трафорд”.

Наскоро французинът съобщи желанието си да напусне отбора, като Реал Мадрид и Ювентус са подготвени да го привлекат, само че “червените дяволи” за момента отхвърлят да го продадат. Имаше подозрения дали Пол Погба ще постъпи по този начин, както направиха Антоан Гризман и Лоран Косиелни, които отхвърлиха да се явят за началото на подготовката на своите тимове, надлежно Атлетико Мадрид и Арсенал. Той обаче отпътува със своите съотборници за предсезонното турне на Юнайтед в Австралия, Сингапур и Китай.

“Ти си състезател на Манчестър Юнайтед, привързан си с контракт към тях. Затова би трябвало да даваш всичко за клуба, тима и почитателите. Има доста спекулации в медиите към Пол. Той е топ състезател. Стой кротичък и си прави подготовката допустимо най-добре, което, като съм го следил, прави. Ако се случи нещо и клубът също желае това да се случи, или пък нищо не стане, то би трябвало да се примириш с положението”, съобщи пред “Скай Спортс” Робсън, който е дружно с играчите в турнето им като дипломат на клуба.

" You're a Manchester United player so you have to give everything for the club, the team and the fans "
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 14, 2019 Той разяснява и дейностите на Гризман и Косиелни. “Мисля, че играчите прекалено много се въздействат от своите сътрудници, вместо да вземат сами решенията. Понякога може би искаш съвет с кого да подпишеш и по кое време да го направиш, само че в последна сметка, това се отнася за теб, тъй че можеш самичък да покажиш пътя, който искаш да следваш в кариерата си. Не мисля, че доста футболисти вършат това - те постоянно желаят препоръки от сътрудниците си, които обаче желаят играчите да сменят тимовете си, с цел да получат пари. Ако даден футболист е предан на клуба си и остане там, сътрудникът няма да завоюва толкоз пари. Мисля, че това оказва огромно въздействие освен върху Манчестър Юнайтед, само че и върху всички останали. Понякога играчите би трябвало да се поглеждат в огледалото и да вършат това, каквото те желаят с кариерите си”, добави Робсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР