⚡️Ръководителят на украинската областна военна администрация в Луганск Сергей Гайдай

...
⚡️Ръководителят на украинската областна военна администрация в Луганск Сергей Гайдай
Коментари Харесай

Хроника на една война - 16.4.2022 г.

⚡️Ръководителят на украинската регионална военна администрация в Луганск Сергей Гайдай съобщи, че Русия ще стартира атака в Донбас, " когато дъждовете приключат ". В ефира на телевизионния план FreeDom, Гайдай сподели, че управляващите са очаквали настъплението на съветските войски по-рано, само че " времето е на наша страна - стартира да вали ". „ Виждаме, че приключват ескалацията на групировката си: тук са десетки хиляди, стотици единици техника, всичко се докарва, внасят се запаси. По броя на личния състав на оборудването всички те са подготвени за пробив.

⚡️Журналисти на Reuters стигнаха до металургичния цех в Мариупол, който през вчерашния ден бе високомерен от руснаците. В пресечките пред входа на завода се виждат половин дузина трупове.

⚡️ Зeлeнcĸи ĸaзa, чe 95% oт вcичĸи cгpaди в Mapиyпoл ca paзpyшeни.

⚡️Съпругата на Медведчук Оксана Марченко се обърна към роднините на английските наемници Ейдън Еслин и Шон Пинър, които се предадоха в Мариупол.

⚡️ Дмитрий Медведев реагира на подправеното известие, че е наредил унищожаването на спътниците Starlink. Съобщението бе оповестено на подправен уебсайт на " Единна Русия ". „ По отношение на унищожаването на спътниците на Starlink – свежа концепция, благодаря. Твърде рано е за осъществяване, само че в случай че има такова искане, ще го разгледаме
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР