• Подготвяйки бизнесите за работа, новата Bridgestone Duravis Van предлага най-добрия

...
•	Подготвяйки бизнесите за работа, новата Bridgestone Duravis Van предлага най-добрия
Коментари Харесай

Новата Bridgestone Duravis Van осигурява най-доброто в класа си представяне за максимална бизнес ефективност

• Подготвяйки бизнесите за работа, новата Bridgestone Duravis Van предлага най-хубавия в класа си пробег1, най-хубавата в класа си спирачна успеваемост на изсъхнало и мокро2 и нараснала горивна/енергийна успеваемост 3.
• От районна доставка до така наречен последна миля, гумата Duravis Van предлага оптималната успеваемост при ежедневни работни условия, минимизирайки времето в сервиз и допринасяйки за понижаване на общите разноски за благосъстоятелност.
• Революционната технология ENLITEN, включена в готовата за EV, Bridgestone Duravis Van, обезпечава на водачите спомагателни преимущества свързани с осъществяване и резистентност.

Bridgestone, международен водач в производството на гуми и решенията за устойчива подвижност, разгласи стартирането на пазара на своята гума Bridgestone Duravis Van. Тази нова премиум лятна гума за лекотоварни коли (LCV), обезпечава оптималната успеваемост при ежедневни работни условия. От районна доставка до така наречен последна миля, Bridgestone Duravis Van минимизира времето в сервиз и способства за понижаване на общите разноски за благосъстоятелност, което го прави идеалната гума за експерти, които желаят да усъвършенстват ръководството на своите гуми, като в същото време приоритизират сигурността и надеждността.
Готовата за електрически коли (EV) Bridgestone Duravis Van, е създадена, с цел да отговори на условията на клиентите и да увеличи успеваемостта на бизнеса. Според тестванията, извършени от самостоятелния институт TÜV SÜD, новата гума Bridgestone Duravis Van предлага най-хубавия в класа си пробег1 за продължен живот на гумата, както и най-хубавата в класа спирачна успеваемост на изсъхнало и мокро2. Bridgestone Duravis Van също реализира най-висока оценка съгласно класифицирането на Европейски Съюз за сцепление с мокра настилка, което оказва помощ на водачите да бъдат в сигурност на пътя, даже при предизвикателни условия на мокро време.

В съпоставяне със своя предходник - Duravis R660, Bridgestone Duravis Van дава 21% усъвършенстване на съпротивлението при търкаляне3, осигурявайки етикет на Европейски Съюз клас B за противодействие при търкаляне в множеството размери. Това значи по-голяма горивна/енергийна ефективност3, което значи усъвършенствани икономии на гориво или уголемен обсег на батериите, в интерес на бизнеса.

Подготвена за успеваемост с помощта на най-съвременните технологии
Новата Bridgestone Duravis Van е резултат от доста пионерски технологии, в това число новаторската и устойчива технология ENLITEN. Този набор от технологии обезпечава най-хубавото показване на гумата в класа си1,2, като в същото време обезпечава преимущества за резистентност с помощта на най-хубавия пробег на гумата в класа си1 и нарасналата горивна/ енергийна ефективност3.

Bridgestone Duravis Van показва разнообразни нововъведения, в това число нова симетрична шарка на протектора, усъвършенстване на короната, нов дизайн на ламелите и систематизиране на каналите – всички, които се възползват от нова усъвършенствана контактна технология за увеличение на опциите за показване.

Новата Bridgestone Duravis Van е съвършено подобаваща както за мотори с вътрешно горене (ICE), по този начин и за електрически транспортни средства (EV), като спомага за усъвършенстване на тяхното показване. Специално за водачите на електрически автомобили, по-високата резистентност на изхабяване на Bridgestone Duravis Van се опълчва на увеличеното тегло и по-високия въртящ миг на електрическите автомобили, до момента в който ниското му противодействие при търкаляне икономисва живота на батерията. В съпоставяне с предшественика си, Bridgestone Duravis Van гумата също обезпечава понижен звук за комфорта на лидера на електрическия автомобил, с помощта на съвсем безшумната работа на електромобилните мотори – предлагайки намаление от 2db3 на шума при прекосяване, което ѝ печели етикет А на Европейски Съюз.

Отдадени на устойчиви решения
Коментирайки гумата Duravis Van, Стивън Де Бок, вицепрезидент Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA споделя: „ Днешните флоти са изправени пред няколко обилни провокации. Те би трябвало да понижат общите си разноски за владеене, да усъвършенстват своите интервенции, да понижат излъчванията на въглероден диоксид и да преодолеят логистичните провокации на модела на доставка така наречен последна миля. Новата Bridgestone Duravis Van гума е отговорът на всички тези провокации – тя носи цялостен набор от преимущества както за мотори с вътрешно горене, по този начин и за електрически транспортни средства, осигурявайки преимущества за резистентност, понижени общи разноски за владеене и безпроблемно свързване на тежкотоварния превоз с доставка от вида последна миля. Това е гумата, която подсигурява, че бизнесите са подготвени за дейно показване. “

Като компания за устойчиви решения, Bridgestone непрестанно развива своя развой на научноизследователска и развойна активност, с цел да стане по-ефективен и резистентен. Bridgestone Duravis Van е разработенa благодарение на революционната технология за виртуална разработка на гуми на Bridgestone. Това значи, че може да бъде основана и тествана цифрова версия на гума в процеса на разработка, което оказва помощ на Bridgestone да планува по какъв начин една гума ще се показа при разнообразни условия, преди физически да построи прототипи. Във етапа на разработка, този резистентен метод докара до икономисване на 38% от първични материали и излъчвания на въглероден диоксид, като в същото време понижи 20 000 километра и 4,2 тона въглероден диоксид от тестване навън.4

Подобни нововъведения са част от визията на Bridgestone да дава потребителска и обществена стойност като компания за устойчиви решения. В основата на това е уговорката на Bridgestone E8* – необятният, световен корпоративен ангажимент, който ясно дефинира цената, която компанията дава обещание да достави на обществото, клиентите, и бъдещите генерации в осем фокусни области. По-конкретно, Bridgestone Duravis Van въплъщава следното: сила, успеваемост, екология, успокоение и стопанска система.

Разработена в нашия Европейски център за научноизследователска и развойна активност, гумата Bridgestone Duravis Van ще се предлага в 26 размера от януари 2023 година нататък.

*Bridgestone E8 Commitment се състои от 8 полезности, сходни на тези на Bridgestone, започващи с буквата „ E “ {Energy (енергия), Ecology (екология), Efficiency (ефективност), Extension (продължаване), Economy (икономика), Emotion (емоция), Ease (спокойствие) и Empowerment (овластяване)}, които Bridgestone ще се ангажира да сътвори дружно със чиновниците, обществото, сътрудниците и клиентите, и дружно да осъществят стабилно общество.

*1 Тестове, осъществени от TÜV SÜD по искане на Bridgestone през юли – август 2022 година с VW Caravelle 2.0 TDI, на гума с размер 205/65 R16C Duravis Van спрямо представянето на главните съперници в същия сегмент: Michelin Agilis 3, Continental VanContact Ultra, Goodyear Ultragrip Cargo2. Доклад на TÜV SÜD № [713262236]. Оценка на ПРОБЕГА: BRIDGESTONE Duravis Van (100%), MICHELIN Agilis 3 (96,7%), CONTINENTAL VanContact Ultra (93,3%), GOODYEAR EfficientGrip Cargo2 (64,4%)
*2 Тестове, осъществени от TÜV SÜD по искане на Bridgestone през юли - септември 2022 година в оборудването на ATP Papenburg (D) за проби с VW Caravelle & Mercedes-Benz Sprinter, на гуми с размер 205/65 R16C Duravis Van спрямо показване на главните съперници в същия сегмент: Continental VanContact Ultra, Goodyear Ultragrip Cargo2, Michelin Agilis 3, Pirelli Carrier. Доклад на TÜV SÜD № [713262224]. СПИРАНЕ НА МОКРО [Спирачен път [m] от 80 до 20 km/h] рейтинг: BRIDGESTONE Duravis Van (100%), GOODYEAR EfficientGrip Cargo2 (99,9%), PIRELLI Carrier (98,5%), CONTINENTAL VanContact Ultra (97%), MICHELIN Agilis 3 (95,3%). СУХО СПИРАНЕ [Спирачен път [m] от 100 до 0 km/h] оценка: BRIDGESTONE Duravis Van (100%), GOODYEAR EfficientGrip Cargo2 (98,7%), CONTINENTAL VanContact Ultra (98,1%), PIRELLI Carrier (97,4%) MICHELIN Agilis 3 (96,3%)
*3 Въз основа на вътрешен бенчмарк Duravis Van против Duravis R660 (референтен размер 205/65 R16C)
*4 Въз основа на декларирани CO2 излъчвания на Volkswagen Caravelle (размер на създаването 205/65R16C): 198 g/km

*Източник: Bridgestone EMIA
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР