• Разширяване на възможностите за фулфилмънт и доставки от е-търговия

...
• Разширяване на възможностите за фулфилмънт и доставки от е-търговия
Коментари Харесай

Ключово партньорство между NEXT BASKET и euShipments.com за фулфилмънт и доставки

• Разширяване на опциите за фулфилмънт и доставки от е-търговия с помощта на партньорството сред NEXT BASKET и euShipments • euShipments - една от водещите интернационалните компании за фулфилмънт и логистика, осигуряваща експресни доставки в цяла Европа.

Калин Карабойчев преди 2 минути 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 18:56 | 26.06.2023

Най-бързият реактивен аероплан в света „ Overture “ е крачка по-близо до действителността

ТелефониСветослав Димитров - 14:10 | 27.06.2023

Ето кои 10 модела смарт телефони Xiaomi няма да получават повече актуализации

IT НовиниДаниел Десподов - 15:53 | 26.06.2023

Учените са разчувствани от идващата този четвъртък огромна гравитационна вълна

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/Калин Карабойчев е шеф на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава интензивно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

, новаторската софтуерна платформа, която предлага 360-градусов бизнес модел за ръководство на онлайн бизнеси, подписа дълготраен контракт за фулфилмънт (складиране на артикули за онлайн доставки) с euShipments.com. Това значимо партньорство дава опция на всички компании, употребяващи платформата на NEXT BASKET, да се възползват от световната мрежа на euShipments.com и да обезпечат бързи и сигурни доставки до над 27 страни в Европа.

Благодарение на богатия опит на euShipments.com в обработката и доставката на колета от електронна търговия, сътрудниците на NEXT BASKET ще могат да се съсредоточат напълно върху своя онлайн бизнес. Те ще трансферират ръководството на поръчките и доставките до крайните клиенти в България и чужбина на експертите от euShipments, без да се постанова да основават вътрешен логистичен отдел.

euShipments.com разполага със хранилища в 12 европейски страни и употребява уеднаквен модел на работа. В 4 от тези страни, в това число България, Румъния, Унгария и Хърватия, компанията оперира със лични хранилища и екипи. Това разрешава на електронните търговци да се възползват от всички нужни запаси за обработка на онлайн поръчки, без значение от дестинацията, до която би трябвало да бъдат доставени.

Партньорството сред NEXT BASKET и euShipments.com има за цел да улесни онлайн търговците, като сътвори условия за бърз и безпроблемен напредък на европейските пазари и подсигурява сигурна и своевременна доставка до крайните консуматори.

„ Решихме да установим това партньорство с една съществена цел – да осигурим на всички консуматори на NEXT BASKET достъп до по-широк кръг от профилирани услуги. Един от образците за такава специализация е euShipments.com, компания с над 10-годишен опит в реализирането на сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще даде на онлайн търговците повече конкурентоспособност при развиването им на нови интернационалните пазари “, разяснява Борислав Малинов, създател на NEXT BASKET.

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и интензивности към един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт хранилища, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и по-късно се грижим за доставката до крайния клиент; само че ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците – в случай че те сами се грижат за фулфилмънт интензивностите, и “инжектираме ” размерите им в нашата мрежа за eCommerce доставки. ” – споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк управител в euShipments, която води реализирането на плана и партньорството от тяхна страна. Очакваме старта на NEXT BASKET през месец юли тази година, а до тогава продължаваме да следим всички вести към развиването на новата българска софтуерна платформа за електронна търговия, която неотдавна завоюва оценката „ Компания на годината “ в категория „ Стартъп на годината “, а след това получи и финансиране от фонда за дялови вложения Иновейшън Кепитъл.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР