• Политически елити прокарват интересите на Газпром“ в Германия.• Унгария

...
• Политически елити прокарват интересите на Газпром“ в Германия.• Унгария
Коментари Харесай

Евродепутати: Руската намеса прокарва интересите на „Газпром“ в Германия

• Политически елити прокарват ползите на „ Газпром “ в Германия.

• Унгария е податлива на активността на съветското разузнаване.

• ЛГБТ-общностите в Словакия, Унгария и Полша са обект на дезинформационни акции.

Това се съдържа в отчет, признат през днешния ден от евродепутатите от Специалната комисия по въпросите на външната интервенция, в това число дезинформацията, във всички демократични процеси в Европейски Съюз. Автор на отчета е латвийката Сандра Калниете от Европейската национална партия (ЕНП).

В документа се упорства страните членки (Съветът) на Европейски Съюз и Европейската комисия да прекратят използването на съоръжение и програмен продукт от производители от високорискови страни, най-много Русия и Китай. Става дума за приложения като TikTok, ByteDance, Huawei, ZTE, Kaspersky, NtechLab и Nuctech. Мотивът е зависимостта на Европейски Съюз от външни настоящи лица и технологии за основната инфраструктура и веригите за доставяне.

Заради предстоящото усилване на дезинформацията с наближаването на изборите за Европейски парламент следващата година би трябвало да бъде основана система за ранно предизвестие за евродепутатите и членовете на националните парламенти. Така ще бъде парирана дезинформацията и предотвратено нейното разпространяване.

Евродепутатите упорстват също по този начин Комисията да разреши дейно следене на неразрешените транзакции от страни отвън Европейски Съюз, които влизат в политическата система на Общността.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР