​​​​Голям пожар е избухнал в апартамент във Видин днес, научи

...
​​​​Голям пожар е избухнал в апартамент във Видин днес, научи
Коментари Харесай

Извънредно! Голям пожар бушува във Видин, евакуираха цял вход /снимки/

​​​​Голям пожар е избухнал в апартамент във Видин през днешния ден, научи BulNews.bg. Наложила се е евакуация на целия вход на блока, в който е станал случая.
Сцената се разиграла в блок №22 в комплекс „ Крум Бъчваров “, в жилище на 7-ия етаж. Пламъците тръгнали от хола на жилището, в който живее възрастно семейство. Все още не е ясно какво се е запалило.
За минути обаче целия вход на блока се извършил с гъст черен пушек. Очевидци подали сигнал на незабавния телефон 112 и към мястото неотложно са изпратени два екипа на видинската противопожарна работа. Огнеборците се качили в пламналото жилище и извели бабата и дядото, които били в кухнята на жилището. След това те евакуирали всички поданици на входа, до момента в който потушат пламъците и димът се разсее.
Стопаните на пламналия дом са предадени на екип на Спешна здравна помощ за инспекция на положението им. За благополучие те не са потърпевши. По данни на техни съседи, бабата е болна и е на легло и в случай че не е била навременната реакция на огнеборците и двамата възрастни хора са щели да се задушат от дима.
Към момента пожарът е локализиран. Продължава разчистването, само че по първични данни най-вероятната причина за пожара в късо съединяване, сподели шефът на пожарната във Видин Стилиян Пешев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР