​​В момента значителна част от инвестициите на краткосрочните притежателите (STH)

...
​​В момента значителна част от инвестициите на краткосрочните притежателите (STH)
Коментари Харесай

Над 97% от новите Биткойн инвеститори са на загуба

​​В момента забележителна част от вложенията на краткосрочните притежателите (STH) на Биткойн, са на загуба. Всъщност настоящият дял на притежателите със загуби е на най-високото си равнище от срутва на FTX.

Неотдавнашен отчет на Glassnode твърди:

Въпреки че тази статистика надалеч не е привлекателна, в нея има и позитивна страна. По време на мечи пазари, когато повече от 97.5% от краткосрочните притежатели са на загуба, шансът за привършване на продавачите бързо се усилва.

Това значи, че актуалните условия не дават никакъв тласък на притежателите да излязат от пазара.

Изчерпването на продавачите не подсигурява превръщане на ценовата наклонност. То единствено подсигурява, че активът ще бъде в положение да покрие загубите си. За да стартира прогресивен тренд, трендът на струпване би трябвало да се ускори, а с цел да се случи това, е много значимо настроенията на вложителите да са удобни.

На този стадий пазарът на BTC се характеризира с суматоха. Всъщност отрицателните настроения са взели връх в кратковременен проект. В последно време коефициентът на доверие се колебае на негативна територия, т.е. към -0.075.

Едва когато трендът стартира да се повишава назад към преходната и след това към позитивната територия [> -0.05], капиталът евентуално ще стартира да се връща на пазара. В ретроспективен проект това ще значи, че притежателите още веднъж са в по-благоприятна позиция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР