​Оперират по спешност младежът, пострадал при катастрофата между мотор и

...
​Оперират по спешност младежът, пострадал при катастрофата между мотор и
Коментари Харесай

Столични лекари се борят за живота на пострадалия при катастрофа в Мездра младеж /снимка/

​Оперират по неотложност младежът, потърпевш при злополуката сред мотор и лека кола в Мездра. 18-годишният зрелостник Денислав Илиянов е откаран в столичната клиника „ Пирогов “, научи BulNews.bg.
Припомняме, че младежът пострада тежко при злополуката на кръстовището на улиците "Янко Сакъзов " и "Георги Кирков " в железничарския град в понеделник.
Денислав идвал с откъм болничното заведение, когато мотоциклетът му "Ямаха " му бил затрит от лек автомобил " “Ягуар “, ръководен от 49-годишен врачанин, който идвал откъм пазара и таман завивал към ул. "Георги Кирков ".
Причините за пътнотранспортното произшествие са в развой на изясняване. Най- евентуално лидерът на леката кола не е видял движещия се в насрещното платно моторист, който е с преимущество. Пробите за алкохол на двамата водачи са негативни. В резултат на страховития конфликт 18-годишният е получил черепно-мозъчна контузия, както и фрактури на единия крайник и на бедрото. Първоначално Денислав е признат във врачанската болница, след което е превозен и настанен за лекуване в УМБАЛСМ "Пирогов ", с заплаха за живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР