​Испанските власти са изпратили в МВР доста неща, със снимков

...
​Испанските власти са изпратили в МВР доста неща, със снимков
Коментари Харесай

Бойко Рашков е получил данни за Барселонагейт и Бойко Борисов

​Испанските управляващи са изпратили в Министерство на вътрешните работи много неща, със снимков материал и със умозаключение, че според тях по отношение на къщата там най-вероятно се касае за скица за пране на пари. В документите се загатва името на някогашния министър председател Борисов. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков при чуването му в парламентарната комисия по вътрешна сигурност.

Рашков добави, че няма съответни обвинявания в материалите.

Министерство на вътрешните работи ревизира изказването на някогашния здравен министър от служебния кабинет доктор Стойчо Кацаров, че не е ясно къде са отишли 10 млн. лева, предопределени за детска болница, сподели още вътрешният министър.

" В края на мандата на второто служебно държавно управление някогашният министър на опазването на здравето направи обществено изказване, че са отделени към 10 милиона лв., или по този начин ми се коства, за детска болница. Той прикани да се ревизира това, тъй като не е ясно къде са отишли тези пари. Предприели сме дейности и в тази посока ", изясни вътрешният министър.

Пред медиите министърът посочи, че данните се ревизират от към една седмица и когато се събере задоволително информация, ще бъде обявено.

По мотив досъдебното произвеждане по отношение на " Булгаргаз " вътрешният министър уточни, че в КЕВР се вършат инспекции от няколко дни, в това число са били осъществявани процесуално-следствени дейности и през днешния ден. Рашков посочи, че по следствието за " Булгаргаз " наблюдаващият прокурор спомага на Министерство на вътрешните работи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР