­Тази зима инициативата ни предизвиква да покачим градуса на нашето

...
­Тази зима инициативата ни предизвиква да покачим градуса на нашето
Коментари Харесай

Нестле за Живей Активно! Зима 2024: Да прескочим дивана заедно!

­Тази зима самодейността ни провокира да покачим градуса на нашето въодушевление с 30 ексцентрични хрумвания за уравновесено хранене и придвижване, обединени в специфичен деен справочник, който ще бъде наличен за всички искащи от 29 февруари на уеб страницата на Нестле България

 

Знаете ли, че физическата интензивност при ниски температури покачва метаболизма като трансформира белите мастни кафези в кафяви? А знаете ли, че доста елементарно можем незабелязано да повишим физическата си интензивност единствено като сменяем асансьора с нанагорнище на стълби или в случай че чистим с прахосмукачка в ритъма на обичана ария, или в случай че вместо да пуснем мейл до сътрудник, просто се разходим до неговия офис и му споделим персонално информацията?

 Нестле за Живей Активно! Зима 2024: Да прескочим дивана дружно!

Тази и доста друга занимателна и потребна информация, дружно с на практика използвани хрумвания за физическа интензивност навън и закрито, както и лесни за съблюдаване препоръки за уравновесено хранене, ще намерите в наръчника на дейния живот на „ Нестле за Живей Активно! “

Той е квалифициран от специалистите нутриционисти на Нестле, както и от професионалните треньори на сътрудниците на самодейността от Next Level Fitness и преподаватели от Националната спортна академия.

Освен това наръчникът съдържа и специфични извършения и на практика препоръки от обичаните първенци на България и другари на самодейността – Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Екатерина Дафовска и Станка Златева.

 Нестле за Живей Активно! Зима 2024: Да прескочим дивана дружно!

Как те поддържат форма, кои са обичаните им физически извършения, по какъв начин се хранят уравновесено и по какъв начин до момента в който го вършат съумяват да се забавляват интензивно – отговори на тези въпроси ще намерите също в нашия гайд на дейния живот.

Наръчникът показва цялостна 30-дневна стратегия, в която всеки ден има хрумвания за разнообразни интензивности на закрито и намерено, съчетани със препоръки по какъв начин да се храним и да се грижим за вярната хидратация на организма.

Не е належащо да сме професионални спортисти, с цел да поддържаме добра форма, която оказва помощ освен на тялото, само че и на духа като ни зарежда с сила и оптимизъм – това е огромната цел на самодейността „ Нестле за Живей Активно! “ от основаването ѝ преди 19 години до през днешния ден – да предизвиква и стимулира хората да открият дейния метод на живот като опция на уседналостта и скуката и да го трансфорат в свое всекидневие.

Зимното издание на „ Нестле за Живей Активно! “ 2024, се е погрижило да въодушеви и  тези, които избират видео наличието като е подготвило пет занимателни физически провокации, отправени от познатия звезден тим на „ Нестле за Живей Активно! “ към петима инфлуенсъри в TikTok. Йордан Йовчев демонстрира на Денислав Димчев (@denislavdimchev) по какъв начин да прави планкове, Тереза Маринова учи Галатея Герова (@justteya_) да скача, Евгени Иванов – Пушката „ отстрелва “ Цвета Стратиева (@florcheto) с набирания на лост с волейболна топка, Станка Златева провокира Яница Михайлова (@yanimihaylova) да трансформира типичен извършения от битката в танц, а Екатерина Дафовска демонстрира на Борислав Вълов (@ei_bo), че пантенето не е да извадиш малката врата на шкафа от пантите.

Видеата могат да бъдат гледани в профилите на инфлуенсърите в TikTok.

„ Нестле за Живей Активно! “ предлага да комбинирате концепциите от наръчника с провокациите в TikTok, само че без значение каква форма изберете, значимо е тази зима да откриете вашия метод да кажете „ Не “ на дивана и през придвижване да повишите градуса на вашето въодушевление.

 

 

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР