© Varna24.bg Огромни задръствания се образуваха тази сутрин във Варна

...
© Varna24.bg Огромни задръствания се образуваха тази сутрин във Варна
Коментари Харесай

Шофьори роптаят: Околовръстното на Варна прилича на селска пътека

© Varna24.bg
Огромни тапи се образуваха тази заран във Варна и изнервиха доста водачи, видя кореспондент на Varna24.bg. 

Затруднения в трафика имаше по булевардите " Трети март ", ул. " Вяра ", бул. " Цар Освободител " и " 8-ми крайморски полк ", както и на доста други места в града.

Много от водачите правеха противоположен завой посред натоварените булеварди, с цел да търсят междина в по-малки улички и избегнат тапите.

Шофьор на рейс от " Градския превоз " разяснява, че е изцяло неприемливо по тясната ул. " Вяра " да има паркирани коли, които на процедура са завладяли една от пътните ленти в посока центъра на града. Същата е картинката и по бул. Цар Освободител ", който е окупиран от паркирани возила. 

Много от водачите взеха решение да променят маршрута си и се отклониха към околовръстното платно с вяра да се спасят от тапите, само че това единствено блокира кръстовището с бул. " Цар Освободител ". По този мотив бе коментарът, че варненското околовръстно наподобява на селска пътека в съпоставяне със софийското, което било с три платна и че дълги години никой не е подхванал уширяването на пътната артерия. 

Шофьорите сипеха упреци към Общината, че са стартирани доста пътни поправки едновременно, с което е усложнен мощно трафикът в града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР