© bTV Адриен Крецу, който блъсна дете на паркинга до

...
© bTV Адриен Крецу, който блъсна дете на паркинга до
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 10 000 лв. румънеца от трагедията с дете на паркинг в Морската градина

© bTV
Адриен Крецу, който блъсна дете на паркинга до Хоризонт в Морската градина, през днешния ден бе пуснат под парична гаранция от 10 000 лева, оповестиха за Varna24.bg от пресслужбата на Апелативния съд във Варна. 

``
реклама

Адвокатите на румънеца внесока искане за изменение на мярката му за неотклонение " Задържане под стража " при започване на тази седмица. Тогава съдът изиска да бъдат събрани още данни за лидерът, който прегази 5-годишното момиченце.  

След като през днешния ден в съда бе показана информация от румънските управляващи, че Адриен  не е осъждан в Румъния, няма наложени административни санкции и санкции, има непрекъснат адрес и работа, съдът взе решение да го оквободи под парична гаранция. 

Припомняме, че 32-годишният Адриен е обвинен по Директива за птиците на Сектор " Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна по тази причина, че на 29 юни тази година, на паркинг наоколо  до зоопарка предизвикал по несъобразителност гибелта на дете. 

При инспекцията тестванията не са открили лидерът да е използвал алкохол или опиати.

Никоя от страните досега не е оспорила съществуването на обосновано съмнение, че Адриен е съпричастен към трагичния случай, довел до гибелта на детето. 

Защитата на чужденеца изиска по-лека процесуална мярка за насила по отношение на него, като уточни, че става дума за несъзнателно действие. Адвокатите припомниха, че Адриен е направил признания и е съдействал през цялото време на проверяващите. Обвиняемият живее на по-малко от 10 км от румънския град Констанца и съгласно отбраната, той би могъл да се яви всякога, когато бива свикан за следствени дейности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР