Звукозаписи от разговори на митичния наркобос Красимир Каменов-Къро с негови

...
Звукозаписи от разговори на митичния наркобос Красимир Каменов-Къро с негови
Коментари Харесай

Спешно от прокуратурата: Разкрит е заговор за събаряне на държавата! Обявяваме ви хората…

Звукозаписи от диалози на митичния наркобос Красимир Каменов-Къро с негови доближени разкриха от прокуратурата на брифинг, обвързван с следствие на проведена незаконна група. В тях става дума за пари, които ще бъдат платени за отстраняването на основния прокурор Иван Гешев, на върховен полицейски чиновник, за компрометиращи фотоси, за контакти с Цецо от Белград
Звукозаписите са открити и конфискувани от жилище на един от двамата обвинени по досъдебното произвеждане. То е почнало след отчет на службите за сигурност през септември.
Това са мъже с букви Д.Г. и Т.И. Първият е арестуван под стража. Осъждан е за безчинство, присъединяване в проведена незаконна група и опит за машинация. Вторият мъж – Т.И. е напуснал страната и ще бъде разгласен за търсене. Намерени са и текстове, напечатани на листи.
„ Здрасти. Имаме безкрайно финансиране от Цецо от Белград за Гешев. Къро също е отсреща. Казаха, че са ти изпратили материал. Важно е да намерим хора да пищят против Гешев. Тони Парфюма на Кокорчо също ще оказва помощ.
Митко. С. “
Тове е текстът на един от листовете. „ Здравей скъпи приятелю. Всичко е ОК. когато приключим ще сме щастливи. Изпращам ти пари за издръжката на Димитър. Обади се на Дорин. В контакт сме с индивида от Белград. Скоро ще пием шампанско “, написа на различен от листовете, открити при претърсванията.
На един от звукозаписите се чува по какъв начин мъж, за който от прокуратурата споделят, че е Къро, приказва със събеседника си за един от двамата обвинени, който щял да продаде фотография с Кокорчо за 50 хиляди лева Но той го разубедил. Мъжът, за който се твърди, че е Къро споделя също, че тези от Политическа партия и Демократична България са идиоти, само че от думите му излиза наяве, че работел с тях. В записите, открити на флашка в домовете на един от обвинените са разпознати гласовете на Къро, на негов доближен в България, на публицист, на един от обвинените – Д.Г., както и Овидеу Семенеску, упрекнат за машинация и търсен от Румъния.
„ Това е превзетата страна. Видях на едно място ВТБ с милиони и ръкописен текст. Ако това е съветската банка от санкционния лист, по какъв начин това кореспондира с Цецо от Белград и заплащането на лобисти? “, попита основният прокурор Иван Гешев след края на записите.
„ Става въпрос очевидно за проведена офанзива на олигарси и мафията против страната и сигурността на българските жители. След като това касае националната сигурност ДАНС би трябвало да даде отговори на тези въпроси. Сигурен съм, че Министерство на вътрешните работи също ще извършат инспекции за тези опити за събрани 400 хиляди за премахване на полицейски чиновници – началник на бранш „ Тежки закононарушения “. Няма да разясня така наречен безграничен финансов запас за моята персона. Логичният въпрос е теоретично какво би коствало един закон за закриването на профилираните структури. Някои проектозакони, които са очевидно противоконституционни, дали са писани в Мивнистерството на правораздаването или на друго място? Дали тези закони не са излъчени на задната седалка на някой джип пред Народното събрание “, сподели още Гешев.
Засега делото е за разпространяване на опиати, само че са отделени материали за търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. Зам.-главният прокурор борислав Сарафов уточни, че има данни, че лицето Къро е заплашвало с ликвидиране издател преди години, само че проектът не е сработил.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР