Звездното попълнение в селекцията на Левски - Габриел Обертан, призна

...
Звездното попълнение в селекцията на Левски - Габриел Обертан, призна
Коментари Харесай

Обертан: Левски разполага с много добри футболисти и може да спечели титлата

Звездното попълнение в селекцията на Левски - Габриел Обертан, призна пред клубната телевизия на “сините”, че е прелестно сюрпризиран от ситуацията освен в редиците на 26-кратния първенец на България, само че и в София като цяло. Французинът, който има два сезона зад тила си като футболист на рекордьора по трофеи на Англия Манчестър Юнайтед, е окуражен час по-скоро да влезе във форма и да се потвърди със синята фланелка.

“Приеха ме сносно хората тук. Бързо се приспособих, тъй като множеството от съотборниците ми приказват британски, както и треньорите. Дайте ми шест месеца и ще се върна пред камерата и ще приказваме още веднъж. Обичам да изучавам нови езици. Приятно сюрпризиран съм, усещам се еднообразно добре както тук, по този начин и в Лондон, и в Мадрид”, съобщи Обертан.
 Габриел Обертан дойде в България “Първото нещо, което научих в академията на Клерфонтен, бе дисциплината. Лесно е да играеш футбол, само че е душевен мъчно да се настроиш. Преминаването в Манчестър Юнайтед беше сбъдната фантазия! Знаех, че “червените дяволи” и Ювентус ме наблюдават, само че когато прехвърлянето стана факт, възприятието беше неописуемо. В Манчестър ти се коства, че си в различен спорт, тъй като всичко е друго. Да играеш под управлението на Сър Алекс, не може да се опише. Той е управител в същинския смисъл на думата. Следи всичко - от хората в кухнята до пресата. Най-добрият! ", добави французинът.

“Наблюдавах мача с Хайдук (Сплит) и този в Пловдив с Локомотив. Бях сюрпризиран, че тук се натъртва доста на физиката. Идвайки от Висшата лига обаче, не считам, че ще имаме проблеми с това. Искам да играя допустимо най-вече, да въвеждам, да надвивам... Отборът ни е доста мощен и кадърен да завоюва шампионата”, безапелационен бе за край Габриел Обертан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР