Звездни съвети: Днес слушайте сърцето, тези зодии да внимават. Това

...
Звездни съвети: Днес слушайте сърцето, тези зодии да внимават. Това
Коментари Харесай

Звездни съвети: Днес слушайте сърцето, тези зодии да внимават

Звездни препоръки: Днес слушайте сърцето, тези зодии да внимават. Това е предначертал хороскопът за днешния ноемврийски вторник. Какво още поучават звездите, вижте:
Хороскоп за вторник, 14 ноември 2023ОвенПрез този ден може да Ви бъде даден някакъв доста скъп съвет по отношение на персоналния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, тъй като другояче съветодателят може да се обиди. Затова дори и да не считате казаното за правилно, дайте тип, че сте възхитени.
Телец
Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас…
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Рак
Правейки си проекти за днешния ден, постарайте се да вземете под внимание всичко, което може да повлияе директно или индиректно. Иначе неприятните сърпрайзи са неизбежни. И в случай че те се случат, то половинката Ви ще упреква единствено Вас, даже и това да стане по стичане на събитията.
Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.
Дева
Поради затруднения сега, зараждащи в връзките на Девите с сътрудниците и шефовете, за представителите на този знак денят ще бъде тежък и много изтощителен. В комплицираната обстановка би трябвало да употребявате своята прочувствена еластичност и такт. Каквито и да са събитията, би трябвало да не допуснете открита борба, дори и в случай че хипотетичният съперник очевидно Ви отстъпва. Такава линия на държание би трябвало да се съблюдава и при общуването с роднините. Контактите с представителите на другия пол ще бъдат потребни във всяко отношение. Не се опасявайте да проявявате самодейност в връзките с приятелите и обичания човек. Хората, които не са Ви безразлични, ще оценят Вашите оферти.
Везни
Днес ще се наложи да станете същински бранител на своя обичан човек. Може да влезете в ролята на юрист, само че звездите не изключват вероятността да поработите и с юмруци. При всички положения пуснете в ход своите гении, познания и умения. През този ден те ща са Ви доста нужни.
Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.
Козирог
Готови сте на действия, на които дълго време не сте могли да се решите. Сами ще се удивите на своята храброст, а също и от нейните последици, които ще надминат всички упования. Този ден е обвързван със скандални покупки и вложения или решение на някакви битови проблеми.. Подходящ е и за обмисляне на пренасяне и подготовка за това. Проблеми може да зародят в връзките с обкръжаващите, на които Вашите действия може да се сторят непоследователни и недомислени. Обясненията, за жалост, са безполезни. Просто запазете успокоение и убеденост в своята справедливост.
Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи…
Риби
Продължавате своето напредване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашите търсения към момента не е явен и за самите Вас. Създа се усещане, че всички към Вас, с изключение на Вие самите, имат цел в живота, която следват. Ако Ви се коства, че някак сте се „ изгубили ”, или че сте комплицирани заради огромното количество разновидности, усамотете се за някое време, с цел да обмислите всичко на мира. Не е наложително за задачата да употребявате през целия ден – стигат и няколко часа, които може да прекарате в дълго пътешестване или просто за разходка в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от спомагателен стрес.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР