Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса,

...
Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса,
Коментари Харесай

Енджи Касабие крие годините си! 35-годишната ливанка излъга „ВИП брадър”, че е на 28 + още съмнителни факти от живота й

Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса, най-нахално лъже за годините си съвсем като естрадния динозавър Лили Иванова. Красавицата се пробва да се изкара надалеч по-млада, в сравнение с е, което подразни хиляди хора, научи HotArena.

Преди 10 години хубавицата нашумя откакто втали със специфичен хранителен режим Стефан Данаилов и към този момент две петилетки все гони 30-те. Във визитката, с която Енджи влезе в Къщата на „ ВИП брат ” е показана като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 година по-малко от действителните. Дали става дума за техническа неточност, или в действителност хубавицата послъгва?

Оказва се, че докторката от ливански генезис освен се подмладява с разкрасителни процедури, само че и крие същинската си възраст. В изявленията за разнообразни медии Енджи се показва ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, само че постоянно „ под 30 ” . Всъщност Касабие е пристигнала на бял свят на 1 ноември 1982 година, демонстрира информация в Търговския указател, където попадат данните за компаниите й. Зрителите на сеирджийското риалити завихриха яростни полемики в интернет на какъв брой години е в действителност доктор Касабие и се чудят щом диетоложката лъже за годините си, до каква степен могат да й се доверят за останалите обстоятелства от биографията й.

Фолк певицата Мария пък напълно обърка феновете, заявявайки пред камерите на Големия брат, че Енджи е единствено на 25. През юни диетоложката гостува в утринното предаване „ Тази събота ” по Би Ти Ви. Там Касабие описа, че живее в София от 4-5-годишна. Пред Венета Райкова преди 3 години ливанката споделя още по-различна история за предишното си. „ Дойдох в България, когато бях на 6 годинки. Започнах да изучавам в американското учебно заведение. В девети клас взех решение да взема две години за една. И тъкмо по този начин се случи. Исках да вървя в Америка да изучавам за актриса. Баща ми обаче искаше първо да завърша нещо, тъй като не всеки става за актриса. Започнах да изучавам фармация, само че се оказа мъчно. Записах медицина, след това диетология и вместо актриса, станах диетолог на звездите ”, спомня си Касабие.

Тя твърди, че защото била вундеркинд, е приключила медицина едвам на 21 години! Дори за децата е ясно, че това е изцяло невероятно – медицина се учи най-малко 7 години. Тоест, излиза, че Касабие е станала студентка на 13-14-годишна възраст, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР