Звездите в днешно време разполагат с екипи, които се грижат

...
Звездите в днешно време разполагат с екипи, които се грижат
Коментари Харесай

Салма Хайек – напълно натурална, без капка грим

Звездите в днешно време разполагат с екипи, които се грижат за всичко към тях – визия, работа и даже експерти, които поддържат обществените им мрежи.

Не знаем дали Салма Хайек има екип за профилите ѝ в мрежата, само че несъмнено може да се каже, че страницата ѝ в Инстаграм изобилства от забавни фрагменти, а много от тях се оказват изцяло натурални.

На фотосите Салма самоуверено се демонстрира без грим, прическа, скъпи облекла и бижута, само че най-много – без обработка на фотосите с разнообразни стратегии, с цел да я създадат да наподобява по-млада.

Виж още:

53-годишната актриса наподобява повече от зашеметяващо. Все по този начин красива, секси и свежа, както излиза наяве с просто око.

Преди време актрисата театралничи за списание People. 

На фотографията тя е без капка грим. Тя тогава показа:

" Когато не носите грим, нормално това е тъй като сте в обстановка, в която не чувствате напън да изглеждате постоянно най-добре. Просто да присъствате, само че без да е нужно да впечатлявате никого ", искрено показа звездата.

Виж още:

Само преди ден тя показа нова фотография без грим и прическа, която бе харесана от хиляди почитатели. 

В мненията хората пък споделят, че актрисата наподобява зашеметяващо и питат... каква е тайната.

Всъщност тайната е доста елементарна – бъдете натурални, естествени колкото може повече, бъдете себе си – това постоянно е най-хубавото нещо, с което да се разкрасите и да се чувствате прелестно.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР