Звездите определят много в живота на всеки човека. Оказа се,

...
Звездите определят много в живота на всеки човека. Оказа се,
Коментари Харесай

Как флиртуват представители на различни зодии

Звездите дефинират доста в живота на всеки индивида. Оказа се, че присъщите жестове, придвижвания, дейности и жанр на диалог могат да демонстрират флирт, даже в случай че една от страните не го съобщи. Победителят в „ Битката на екстрасенсите “ споделя своите най-съкровени познания по тази тематика.


Везни
Намеренията на Везните не лежат на повърхността, а наподобява взаимно се заменят. Или нежни думи и усмивки, или елементарна връзка. В резултат обектът на флирта страда от подозрения. Така, може би се опасява да направи първата крачка. Понякога това, което Везните смятат за ухажване, остава под името „ другарство “.
Скорпиони
Скорпионите флиртуват по доста и разнообразни способи. Ако в действителност се интересуват и са надълбоко влюбени, ще се опитат да се потвърдят. По принцип флиртът ще мине около избраника ви, с цел да покаже най-хубавите ви характерности. Може даже да не се досещате, че демонстрацията на просветеност, добрина, грижа за другите има, за цел да притегли нечие характерно внимание.
Стрелец
Стрелецът е не по-малко деен от Телеца, само че може и да е гальовен, умен или остроумен. Всичко, с цел да си постигнете пътя! Когато флиртуват, те обкръжават избраника си с непрекъснато внимание, припомнят за себе си със известия, позвънявания и бележки. Те могат да завладеят с романтика, да ви накарат да забравите за съперниците. Но с цел да реализиран задачата да вкарат нова птица в златната си клетка, могат да излъжат или скрият нещо от любовния интерес.
Козирози
Козирогът флиртува не с думи, той работи. От негова страна това е отворена врата, мощна ръка наоколо, тиха централизация на кормилото, с цел да води безвредно избраника... и доста повече! Други не схващат незабавно, че това към този момент е ухажване, а освен помощта на другар.
Водолей
Водолеите съблазняват с просветеност. Те ще се разграничават удобно от всички останали, ще се грижат красиво и явно, ще показват своя статус, обучение, успокоение на лицето си постоянно и във всичко. Мнозина не могат да им устоят. Флиртът от тяхна страна е съвсем постоянно сполучлив.
Риби
Рибите са придирчиви към бъдещия сътрудник, само че в случай че решат да се захванат с флирта, няма да го слагат на назад във времето. Той обича да ухажва с оптималната искреност и откровеност. Рибите не дават подмятания и това незабавно личи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР