Звездите могат да потвърдят: в името на добрата фигура ще

...
Звездите могат да потвърдят: в името на добрата фигура ще
Коментари Харесай

7 звезди разкриват своите тайни за ефективно отслабване

Звездите могат да потвърдят: в името на положителната фигура ще би трябвало да работите интензивно. Но въпреки всичко те имат своите секрети - ето част от тях, споделени от Super.ru. 

Тейлър Суифт

Певицата нееднократно е признавала, че обича да бяга. Тейлър Суифт съчетава бизнеса с удоволствието: тя освен тренира, само че и следи музикалните вести. „ За мен бягането е, когато включиш куп нови песни и тичаш в ритъма. Друг плюс на бягането е, че моята „ фитнес зала “ може да бъде на всички места, където и да съм “, споделя тя в изявление. Наистина фокусирането върху удоволствието е страхотна концепция!

Кевин Харт

В изявление за Men's Journal Кевин Харт акцентира, че диетата, както и да я погледнете, играе първостепенна роля за поддържане на форма.

„ Това, което научих, е вярното хранене, а диетата е 90% от смяната. Можете да упражнявате като животно и да се храните неприятно и тогава няма да видите напредъка, който очаквате “, споделя звездата от " Джуманджи ".

Дженифър Лопес

Буквално при всяка поява на обществено място 54-годишната звезда печели голям брой похвали. Тайната на стегната фигура съгласно нея е в елементарната вода! J.Lo има вяра, че пиенето на задоволително вода е ключът към сполучливите тренировки и възобновяване по време на почивките.

„ Ако пиете доста вода, изключително преди подготовка, работите по-усилено и получавате повече изгода от упражненията “, споделя тя в изявление за Hello! Опитвам се да остана хидратиран и да си умря добре след подготовка. Така че съм подготвен да дам всичко от себе си още на идващия ден. "

Зак Ефрон

" Спасители на плажа " разрешиха на Зак да показва своята стегната фитнес форма на огромния екран. Уви, релефът на мускулите му е резултат от упорита работа върху тялото във фитнеса, няма вяра за вълшебен диети и маратони за намаляване. Актьорът поучава да се обърне особено внимание на разтягането - за него това е неразделна част от поддържането на добра форма. И ние, може би, ще отбележим в допълнение здравословна мотивация. В изявление за People Зак твърди, че тренира за опцията да живее пълноценно:

„ Искам да продължа да бъда подготвен за всичко, да мога да върша всичко, което е належащо или каквото мотивът изисква от мен. “

Бионсе

Бионсе намира време освен за майчинство, само че и за себе си. Певицата се придържа към здравословен метод на живот, а музиката й оказва помощ да се оправи с тренировките, като Тейлър Суифт.

„ Пускам ария, която в действителност одобрявам, и подвигам дъмбели от пет кг през цялата ария и просто се пробвам да не изгоря “, споделя звездата пред Self. Основното нещо не е тежестта, а вярната техника!

Ели Гулдинг

Знаете ли, че английската певица Ели Гулдинг се занимава с бокс?

„ Започвам деня си с тренировки във фитнеса “, споделя тя пред People.

„ Случи се по този начин, че съм роден боксьор. Кой знаеше? Чувствам, че непрекъснатото изпотяване е положително за детоксикация. " Ако и вие харесвате този спорт, може би това е знак, че е време да се запишете за първата си подготовка!

Том Круз

Самото гледане на дългогодишния франчайз „ Мисията невъзможна “ е задоволително, с цел да сте сигурни, че артистът съумява да поддържа отлична физическа форма в продължение на доста години. Том Круз може да се похвали с многообразие от действия. „ Каяк, катерене, фехтовка, бягаща пътека, гири, туризъм. И аз също тичам. Като цяло спортувам доста “, споделя артистът пред Men's Journal. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР