Звездите и странните имена, които избират за децата си. Реалити

...
Звездите и странните имена, които избират за децата си. Реалити
Коментари Харесай

Кайли Дженър смени името на сина си. Той вече не се казва Вълк, а ...?

Звездите и странните имена, които избират за децата си. Реалити звездата и бизнес дама Кайли Дженър преди година стана майка за повторно. И заяви в профила си в обществените мрежи, че тя и таткото Травис Скот са избрали името Wolf (Вълк - превод) за детето си. Но неотдавна стана ясно, че са сменили името на наследника си.

На 21 януари, малко преди първия рожден ден на момчето, показа поредност от фрагменти, а текстът към тях издава новото име на сина ѝ - Ер (Aire).

 Добави изложение

Синът на Кайли Дженър и Травис Скот се роди на 2 февруари 2022 година Преди няколко месеца реалити звездата издаде в изявление, че възнамерява да промени първичното име, което са дали на момчето - Вълк Жак Уебстър:

" Името му към момента е Уолф (Wolf). Така е написано в паспорта му. Но няма да се споделя по този начин. Чакаме... И не го назоваваме по този начин. "

Вероятно повода за забавянето на смяната е, че Травис Скот и към този момент не са дружно. Името има забавно значение. На иврит значи " лъв ". 

Кайли Дженър има две деца от Травис Скот
Кайли Дженър признава, че тя и Травис не са избрали име до деня на раждането. Мислели са си, че когато видят детето, по-лесно ще решат какво име му отива. Но това по този начин и не се случило.

 Добави изложение

Сестра ѝ Клоуи Кардашиян предложила името Вълк.  Кайли се съгласила, само че съжалила сега, в който подписала акта за раждане.

" Написахме Вълк Уебстър и незабавно откакто се подписах на акта за раждане, си споделих " Какво направих преди малко? ". Травис в действителност сменя на няколко пъти името му. Идва при мен, споделя новото име и до края на деня се обръщаме към него по този начин. Но след това си споделяме " Не може да е това "

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР