Звездата от Здрач“ зашемети всички присъстващи, като се появи със

...
Звездата от Здрач“ зашемети всички присъстващи, като се появи със
Коментари Харесай

Робърт Патинсън събра погледите на Седмицата на модата в Париж с ефектна визия

Звездата от „ Здрач “ зашемети всички присъстващи, като се появи със синя плисирана пола на стилното шоу на „ Диор “
Звездата от „ Здрач “ Робърт Патинсън насочи самоуверено фешън обръщение! Той провокира същински възторг по време на Седмицата на модата в Париж, където се появи в провокативно екстравагантно облекло, събирайки погледите на медии, специалисти и фенове на стила.

Патинсън беше черешката на тортата при представянето на мъжката сбирка на „ Диор “, а точно Dior Homme есен-зима 2023-2024.

36-годишният артист излезе на стилния подиум със синя плисирана пола от туид в композиция с кафяво плюшено яке. Ексцентричната му визия се допълваше от черни лачени ботуши и черни чорапи до коляното.

След като зашемети публиката, Патинсън наблюдава блестящото шоу на „ Диор “ от първия ред в компанията на редица други величия от света на модата, киното, спорта и шоубизнеса, измежду които топ манекенките Наоми Кембъл и Карли Клос, звездата от сериала „ Игра на тронове “ – Гуендолин Кристи, носителят на „ Оскар “ Еди Редмейн, британската футболна легенда Дейвид Бекъм и други.

Връзката на Робърт Патинсън с фамозната фешън къща продължава повече от десетилетие, а събитието беше проведено във връзка възобновяването на Dior Homme Sport. 

В момента артистът е и лице на рекламната акция на марката.

През годините Патинсън, който предходната година се превъплъти в облика на „ Батман “, от ден на ден се постанова като авантюрист във връзка с външния си тип, предприемайки дръзки промени в своя стайлинг. Очевидно е, че звездата обича да опитва и да изненадва феновете си както със своите функции, по този начин и със своята визия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР